vrijdag 16 augustus 2019

Stage modebranche

Op zoek naar stages in de Nederlandse mode industrie? Bekijk online de stage vacatures mode op de grootste vacaturebank van Nederland. Ben je op zoek naar een leerrijke en interessante stage in de mode ? Dan ben je aan het juiste adres.


Banen voor professionals uit de mode , luxe en beauty.

Ben je een student in de mode en moet je voor je studie een mode stage doen? Stage in de modebranche zoeken lastig? Dan is een stage bij ons echt iets voor jouw! Stageplaza is namelijk de grootste online stagebank van Nederland.


Wij zijn op zoek naar een stagiaire! Heb je een passie voor duurzame mode en lifestyle en lijkt het je super leuk om aan je creatieve en communicatie vaardigheden te werken bij een jonge en . Zoek niet verder voor jou stage. Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin.

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche. We bieden zowel vacatures aan voor vaste functies als freelance-opdrachten en stages. Tijdens deze meeloopstage word je breed ingezet en leer je in korte tijd enorm veel over Marketing en Communicatie binnen de (schoen) modebranche.


Ben jij altijd op de hoogte van de laatste mode - en lifestyletrends? Wat begint met decennia lange ervaring in de modebranche , een groepsreis door Toscane en de schoonheid van het Italiaanse dropje Gabbiano, groeide het. Ben of ken je iemand die op zoek is naar dé modestage der modestages? Wij hebben nauwe contacten met vele confectiebedrijven in binnen- en . Dit stagerapport beschrijft mijn stage bij Dutch Fashion Foundation (DFF) te. Een opvallend figuur in de modebranche van afgelopen jaar is Jan Taminiau.


Offre de stage - Startup Cleed (fashion-tech) Business dev, Communication, Bras . Het kantoor straalt klasse uit en overal zie je de passie voor mode en kwaliteit terug. Op het kantoor in Breda werken ongeveer medewerkers. Dan zit je bij Concave aan het goede adres. Heb jij affiniteit met de wereld van mode of action sports en ben je op zoek naar een stage ? Wil je toch buiten Nederland aan de slag als manager in de modebranche , dan kun je je aanmelden voor een zogeheten afstudeerstage.


Esmee de Vries, een studente van Mode , heeft een goede tip: Werk aan je netwerk, zonder de juiste contacten kom je nergens. De opleiding Allround Medewerker Mode Maat duurt ongeveer jaar.

Je volgt de opleiding via de beroepsopleidende leerweg (BOL - school en stage ). Voor diegene die ambitieus is en onderdeel wil zijn van een internationaal retail mode concept. Een stage met veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf optimaal te. Ervaring opdoen in een snelgroeiend bedrijf in de modebranche en alles leren wat . Tijdens mijn stage bij De Telegraaf kon ik dankzij onderzoek van Geeke Wijnia eindelijk. Modint is het business netwerk van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in kleding, modeaccessoires, tapijt en (interieur)textiel.


Hij is flexibel ingestel kan voor meer . Wil jij werken in de modebranche en kleding ontwerpen of maken, stylen, en inkopen en verkopen. Alle facetten van de manier waarop een modebedrijf zaken doet, hebben gevolgen voor mens en milieu. Dit betekent dat een van de dingen die jouw stage zal . Je houdt van mode en kleding, en bent geïnteresseerd in trends in de modebranche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения