woensdag 18 maart 2015

Kleding winkel werken 15 jaar

Ze kunnen met het bijbaantje jaar op vakantie gaan of gewoon wat extra zakgeld bij elkaar sparen. Jongeren vanaf jaar mogen zelfstandig licht werk doen. Hou je van kleding dan is een kledingzaak misschien iets voor jou! En dat kan, met een bijbaantje.


Kleding winkel werken 15 jaar

Daar heb je vast zelf ook al aan gedacht, maar het is altijd handig om precies te weten welk werk je mag doen als je jaar bent. Bekijk online de bijbaan vacatures als kledingwinkel verkoop op de grootste vacaturebank van Nederland. Ben je jaar en op zoek naar werk voor na school, in het weekend of voor in. Op zoek naar winkel vacatures? Wij hebben 3winkel vacatures waar je uit kunt kiezen.


Parttime, fulltime of een bijbaan, je vindt het bij YoungCapital. Hier vind je een leuke winkel bijbaan. Met een passie voor retail is werken in een winkel natuurlijk perfect. Ben je minstens jaar en wil je ook werken waar en wanneer jou dat uitkomt?


Verkoopmedewerker Kiosk Amsterdam Zuid ( -uur). Als je jaar bent mag je zelfstandig licht, niet-industrieel werk doen. Je mag lichte werkzaamheden in een winkel doen. Bij ons in het restaurant werken ook meisjes van jaar.


Zoek jij werk in de regio van Rotterdam? Werken in het buitenland? Bij Kruidvat draai je volledig mee, zorg jij ervoor dat de winkel er tiptop uitziet en help je . Heey iedereen, Ik ben een meisje van jaar.


Bij bijna elke kledingwinkel mag je al werken ! We kennen allemaal Bruna. Etos heeft mogelijkheden voor jou als vulploegmedewerker, verkoopmedewerker of manager in één van onze winkels. Bruna is marktleider op het gebied van . Of ga aan de slag als. Winkelmedewerker BOL – Stage bij Wibra!


Ben jij een MBO-student en volg je een BOL-opleiding? Kom stage lopen bij Wibra! Wibra heeft altijd behoefte aan jongeren die in het weekend willen werken. Voor onderstaande MBO . Vanaf jaar kun je bij ons solliciteren. Je kunt je aanmelden via ons sollicitatieformulier.


Kleding winkel werken 15 jaar

Wie zien dat onze jongeren steeds vaker onze kleding en accessoires, . Trieke Hummel heeft op die plek haar kledingwinkel inSTIJL. Vind jij het leuk om je verkooptalent . De glimlach van een cliënt. Een goed gevoel wanneer je naar huis gaat.


Talloze kleine geluksmomentjes in een werkdag: dát is werken bij . Lees meer over werken in de winkel. Ons doel is dat iedereen elke dag met plezier naar het werk gaat en dit enthousiasme. Categorieën: bijbaan, starter, ( winkel )management en vakspecialisten.


Inditex - dagen geleden - vacature opslaan - meer. Om zoveel mogelijk klanten blij te maken, is de samenwerking tussen de winkels en de afdelingen op. De winkel waar je ooit je eerste lipstick of scheerschuim kocht. Waar jouw vrienden werken.


En waar ook plek is voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения