maandag 16 maart 2015

Mail delen via whatsapp

Met WhatsApp zijn afbeeldingen natuurlijk makkelijk te delen met anderen, maar verstuur ook eenvoudig ook documenten en pdf-bestanden . Binnen WhatsApp is dat mogelijk. Bericht in WhatsApp doorsturen (Android-toestel). Na enige tijd verschijnt een balk over het bericht. Waarom zou je een WhatsApp -button opnemen in je mailing ? En niet onbelangrijk: waar moet je . Media, documenten, contacten en locaties delen. Kies Contacten om de contactgegevens van één van je opgeslagen contacten te verzenden via WhatsApp.


Mail delen via whatsapp

Hoe werkt de WhatsApp share button in e- mail ? Ik tik dus deel en klik dan Whatsapp aan. Vervolgens opent mijn . Ook is het mogelijk om je chatgeschiedenis per e- mail te versturen. CM introduceert een nieuwe technologie: WhatsApp -berichten versturen via de eigen e-mailomgeving. Een bericht naar iemand doorsturen via WhatsApp kan heel gemakkelijk. Zo hoeft u het niet opnieuw.


Gebruik de app van de webmaildienst Gmail om te e-mailen. De nieuwste versie van WhatsApp laat gebruikers elk bestandstype delen. Denk bijvoorbeeld aan apk-bestanden om apps met vrienden te . De nieuwe functionaliteit om documenten te verzenden via WhatsApp werd al langer verwacht en vandaag lijkt de uitrol van een deel van de . Dat kan gemakkelijk en snel via WhatsApp.


Mail delen via whatsapp

Lees ook: iOS: Een bestand als bijlage toevoegen in Mail. Navigeer naar het betreffende bestand en je bent klaar om het bestand te delen. Dan doe je hetzelfde via het Instellingen- menu. Zo eenvoudig mail je een . Microsoft Office-bestanden delen met WhatsApp.


Je kunt nu Office-bestanden delen via WhatsApp. In deze tip leggen we stap voor stap uit hoe . De storing deed zich voor via zowel de apps als via de browser. Sommige gebruikers hebben op hun . Een kwartiertje, een uur of acht uur. Maar geen zorgen, je kunt het live delen op elk moment stoppen.


Mail delen via whatsapp

Hoe deel je een live locatie via WhatsApp. Delen , delen , delen ! Diverse journalistieke media experimenteren al met het delen van nieuws via de app, en met succes. Maar kan WhatsApp je e- mail nieuwsbrief . Met Kerstmis kerstkaartjes delen via social media.


Na dit nieuws ontvingen we veel vragen over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения