maandag 30 maart 2015

Whatsapp bericht doorsturen naar meerdere personen

Met de functie Doorsturen kun je berichten in een groep of een individuele chat. Om meerdere berichten door te sturen , kun je meerdere berichten aanvinken . Met de verzendlijst-functie kan je een bericht versturen naar meerdere contacten. Wanneer je een bericht wilt sturen naar de verzendlijst, zal het verstuurd . Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand anders?


Whatsapp bericht doorsturen naar meerdere personen

Het bericht is nu doorgestuurd aan de betreffende persoon. Als je in WhatsApp even snel in één keer een berichtje of een fotootje. WhatsApp berichten sturen kan in de laatste bètaversie naar meerdere. Het is nu mogelijk om een bericht of foto naar meerdere personen. Voordat je je bericht naar meerdere contacten kunt . Met de WhatsApp verzendlijsten kun je één bericht naar meerdere contactpersonen tegelijk sturen.


Zo nodig je verschillende mensen uit voor je verjaardag of . WhatsApp is wereldwijd het aantal keren dat iemand iets door kan sturen aan het beperken. Een gebruiker kan een bericht nog maar maximaal . Een bericht naar iemand doorsturen via WhatsApp kan heel gemakkelijk. Wist je dat je Whatsapp berichten (Engels: chats) kunt delen met anderen?


Whatsapp bericht doorsturen naar meerdere personen

Op deze manier kun je ook meerdere berichten per keer doorsturen. Steeds meer mensen downloadden deze gratis berichten -app voor hun telefoon. Je hebt natuurlijk de fijne mogelijkheid van vrienden gratis berichtjes sturen. Om jezelf er aan te herinneren dat je deze persoon nog antwoord gaat geven,. Nu is het naar persoon.


Dik keer dezelfde handeling. Maar je kunt veel meer met WhatsApp dan alleen maar berichten. Tegenwoordig sturen we eerder een appje naar ieman dan dat we die persoon bellen. Klik daarop en je ziet dat je meerdere berichten kunt selecteren.


WhatsApp perkt de mogelijkheden voor het doorsturen van berichten in. Je kan nog steeds personen een bericht sturen , lijkt me meer dan. WhatsApp heeft een hele reeks nieuwe functionaliteiten gepland staan, daarvan is de mogelijkheid om een bericht naar meerdere mensen . Berichten die via WhatsApp Messenger verstuurd of ontvangen zijn, kunnen in een paar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения