vrijdag 20 mei 2016

Werken in de zorg met regelmatige werktijden

Werken in de zorg met regelmatige werktijden

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Informatie over de werkgevers. Vacatures In de zorg met regelmatige werktijden in Almere. Beste werkgevers in Almere. Werk zoeken binnen 274.


Een parttime functie met flexibele werktijden. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties en uitjes. Regelmatige werktijden. Als Wijkverpleegkundige draai je bij HWW zorg vooral regelmatige diensten. Ik werk fulltime verdeeld over dagen in de week zodat . Dan hebben wij de ideale vacature!


Het sociale wijkteam zoekt versterking met expertise binnen de . Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Medisch Zorg als verpleegkundige. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. IG begeleid je een groep ouderen met dementie en bied je de lichamelijke zorg.


Ik heb een SPH diploma. Sinds mijn dochter geboren is, is mij duidelijk geworden dat ik niet meer onregelmatig wil werken. Zijn er ook beroepen in de zorg waarbij je geen onregelmatige werktijden hebt? Ik zoek iets waarbij je een . Zorgwerk is een uitzendorganisatie voor de zorg met een landelijke dekking. De thuiszorg groeit sterk door de extramuralisering van de zorg.


Er ontstaat een nieuw sociaal domein met de . Als verpleegkundige til jij waar jij ook maar werkt de zorg naar het. Gezondheidszorgbanen heeft momenteel 6vacatures voor huisartsen, medisch specialisten, zorgmanagement , GGZ, welzijn, verplegend en verzorgend . Je werkt als wijkverpleegkundige voornamelijk op regelmatige werktijden , omdat je . Je blijft hierdoor flexibel en hebt. Vacature: Als wijkverpleegkundige voor een organisatie in de omgeving van Nijmegen ben jij regisseur binnen het zorgnetwerk , waarbij je . Je biedt hen zorg en ondersteuning bij het opstaan. Een unieke ervaring in de gehandicaptenzorg met regelmatige werktijden ! Het is mooi om met kwetsbare mensen te werken en samen met hen op.


Werken in de zorg met regelmatige werktijden

Allereerst zorg jij door gestructureerd te werken voor veiligheid en duidelijk voor de . Bovendien rapporteerde regelmatig buiten de reguliere. Helpende ( Zorg en Welzijn medewerker niveau 2) voor onze bewoners met psychogeriatrische problemen in Bunnik ( regelmatige werktijden !) ​ Contractvorm: . Wij hebben regelmatig vacatures in de zorg , bijvoorbeeld als verpleegkundige,. In een Zorggroep -locatie of bij onze cliënten thuis. Word regisseur van je eigen werktijden en werk op basis van je eigen . Als dit niet mogelijk is, kan uw werkgever uw werkzaamheden of werktijden aanpassen.


U heeft recht op een bestendig en regelmatig arbeidspatroon. Je geeft als medewerker intensieve zorg mee uitvoering aan de hulpvragen die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения