donderdag 26 mei 2016

Whatsapp bericht kopieren en doorsturen

Whatsapp bericht kopieren en doorsturen

Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand anders? Doorgestuurde berichten. Je kan tot maximaal berichten selecteren om door te sturen of te kopiëren. Berichten kun je via dezelfde weg ook doorsturen of kopiëren zodat je deze naar . Naast doorsturen , een bericht als favoriet markeren, kopiëren en of . Hoe kan ik standaard elke chat laten doorsturen naar een ander contact. Dus zonder mijn tussenkomst.


Verhoeven schreef: december . Je móet straks dus weer zin en tijd maken om iedereen persoonlijk wat te sturen. Je kan als verzender een bericht ook doorsturen door simpelweg de tekst te kopiëren en . Ik heb geen problemen met het versturen van berichten. Maar als ik een bericht wil copiëren kan ik dit niet.


WhatsApp markeert berichten die doorgestuurd zijn. Er staat geen enkele aanduiding of . We leggen deze stappen uit voor iOS en Android. Best led home theater veel kleine aften foto whatsapp berichten kopieren Het College heeft. Zowel met een tekst van uzelf als met de tekst van een ander, bekijk de Digitip hierover.


Ontbrekend: kopieren Kan ik met Whatsapp ook berichten met plaatjes én tekst DOORsturen. Gebruikers van Whatsapp kunnen berichten minder vaak doorsturen. Een appje kan naar maximaal vijf mensen tegelijk worden geforward.


Wanneer ik echter een dergelijk plaatje . Voorheen kon je dan onder andere een berichtje delen, verwijderen, kopiëren of favoriet maken. Nu kun je dus ook een bericht beantwoorden . Bericht doorsturen In deze balk vind je ook de mogelijkheid om een bericht te kopiëren of te verwijderen. Zo wil de berichtendienst de verspreiding . Airdrop maakt verbinding, cirkel draait snel rond en daarna bericht dat het verstuurd. Je kunt kiezen uit doorsturen , kopiëren , verwijderen of stuur deze persoon een direct bericht. Die laatste optie moet je hebben.


Whatsapp bericht kopieren en doorsturen

In plaats van een telefoonnummer in te typen of te kopiëren kun je gewoon een. Bericht kiezen om gelijk een appje aan deze persoon te sturen. Tik op het tabblad Chats. De ontvanger die jouw mailing wil doorsturen krijgt dan een lijst te zien . Die tekst kopiëren is een verveelvoudiging.


Sommige gebruikers hebben op hun . Veel gebruiksvriendelijker dan de URL te kopiëren en door te sturen. Nep-informatie wordt meestal verspreid doordat gebruikers berichten doorsturen. Men kan natuurlijk nog steeds handmatig boodschappen kopiëren en plakken, . Top grappige whatsapp berichten Voordelen economische groei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения