donderdag 16 juni 2016

Apple id wijzigen

Als u het wachtwoord van uw Apple ID weet en het wilt wijzigen , volgt u deze . U kunt de betaalgegevens van uw Apple ID beheren in Instellingen op uw. Wijzig regelmatig je Apple ID -wachtwoord om de gegevens die je hebt opgeslagen in iCloud goed te beveiligen. Je kunt het e-mailadres van je Apple ID wijzigen.


Handig als je het adres eigenlijk niet gebruikt. Deze tip legt uit hoe je het e-mailadres dat aan je Apple ID of iTunes-account is gekoppel kunt wijzigen.

Ooit een puberaal of inmiddels verlopen e-mailadres als Apple ID genomen? Pas de gegevens van je Apple ID aan. Lees verder voor informatie over het . Ik heb mijnoude ipad aan mijn vrouw gegeven.


Maar die ipad staat nog steeds op mijn naam en mijn apple id. Dit is lastig om allerlei redenen . Als het gaat om de wereld van Apple en al zijn verschillende producten en diensten, dan heb je een Apple ID nodig om veel verschillende dingen te doen. Wist je echter dat je naast je wachtwoord ook allerlei andere instellingen van je Apple ID kunt wijzigen ?

In dit artikel lees je welke instellingen . Zo kun je de Apple ID beveiligingsvragen wijzigen of compleet resetten. Volg de stappen in deze tip om je Apple ID beter te beveiligen. U kunt uw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als u het.


Geef uw nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen. Het wijzigen van het e-mailadres dat u gebruikt uw Apple ID is niet moeilijk onder de juiste omstandigheden. Als uw Apple - ID is een third-party . Het wachtwoord van je Apple ID veranderen.


Als je dit niet doet, zul je na het wijzigen van je Apple ID moeten uitloggen en . Je dient dan in te loggen op appleid. Alleen u kunt het wachtwoord wijzigen , vertrouwde apparaten beheren en . Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen. Lees hier hoe je het wachtwoord van een Apple ID wijzigt.


Methode 6: uw Apple ID -wachtwoord wijzigen. Open Instellingen en klik op de iCloud-gebruikers-ID ( Apple ID ). Wie het e-mailadres en de geboortedatum van iemand met een Apple ID weet, kan het wachtwoord van die persoon aanpassen. Wat als iemand je Apple ID en wachtwoord steelt, of wat als een van je kinderen om je vingerafdruk.


Je bent het wachtwoord van je APPLE ID vergeten!

De volgende BEGINNERS instructievideo. U kunt uw Apple ID -land definitief wijzigen zonder een betaalmethode in te voeren. De verandering lijkt te zijn gemaakt in iOS 11. Je hoeft je apparaat niet te . Gegevens wijzigen van je Apple ID , bijvoorbeeld je mailadres, kan ook op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения