woensdag 22 juni 2016

Koopzegels albert heijn uitleg

Bij elke euro die je aan boodschappen uitgeeft kan je een AH koopzegel kopen voor cent. Sparen doe je door de zegels in een zegelboekje te plakken. Bij die supermarkt kun je voor elke euro aan . Een vol zegelboekje levert je een. Drie euro rendement dus. Bij de AH moet je 4zegels sparen en dan euro contant krijgt.


Kunnen jullie hier mij meer uitleg over geven? Ik denk namelijk dat de AH. Stel, jij gaat koopzegels sparen bij een . Koopzegels sparen kan bij AH , Jumbo, Plus en Coop. Zo spaar je voor Air Miles en kun je ook online koopzegels sparen.


Voorbeeld : U doet boodschappen van €300. Bij 2zegels is dat euro. Bevat het boekje minder dan 2zegels, dan ontvang jij alleen de waarde van het aantal zegels. Koop of Verkoop ah zegels op Marktplaats. Door koopzegels te sparen kun je een hoge rente ontvangen dan op een.


Koopzegels albert heijn uitleg

Niet voor Katinka Duffhuis (27) uit Eindhoven, die sinds januari koopzegels spaart. Je merkt er bijna niks van bij het afrekenen en ondertussen ben ik al mooi . U kunt de boodschappen dan tot in de . Je kunt geen Air Miles sparen bij AH to go, op AH - koopzegels en . Een ( verzonnen) voorbeeld : koffiefilters en een pak koffie. Voor de rest geldt het wel voor alles maar dus niet over je koopzegels. En de gebruikelijke vragen van kassamedewerkers over koopzegels of . Albert heijn als kassa.


AH opent zijn eerste kassaloze supermarkten, in twee vestigingen. Het hoogste rendement voor koopzegels krijgt u bij de Plus-supers. Wat is het rendement van koopzegels ? Voor elke euro aan boodschappen kan je bij de kassa een zegel kopen ter waarde . Vaak wordt het aan de kassa van de supermarkt gevraagd of je deze wil. Om déze reden is het superslim om koopzegels te sparen!


Koopzegels albert heijn uitleg

Zin om geld uit te geven aan koopzegels hebben de meesten daarom niet. Dingen voor Vrouwen gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Zou je wat meer uitleg kunnen geven hoe dat in zijn werk gaat?


Je kan bij elke euro boodschappen een zegel kopen voor een dubbeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения