dinsdag 4 oktober 2016

Eisen big registratie verpleegkundige

Als verpleegkundige moet u voor herregistratie in jaar minstens 2. De werkzaamheden moeten aan bepaalde eisen voldoen. Als u wilt blijven werken als verpleegkundige , dan moet u zich herregistreren in. Deze eis komt bovenop uw diploma- en beroepseisen.


Eisen big registratie verpleegkundige

Welke eisen worden aan de werkervaring gesteld? Ik werk niet meer als verpleegkundige , verloskundige of fysiotherapeut, maar in een ander beroep in de zorg. Bekijk de antwoorden op vragen over de BIG - herregistratie. BIG - registratie is alleen nodig als je in Nederland werkt. Heb je een diploma als verpleegkundige (en sta je dus in het landelijke BIG Wil je jezelf herregistreren omdat je (weer) aan de slag wilt als verpleegkundige.


Vanaf juni zijn de werkzaamheden met betrekking tot opleidingen en examinering Big Herregistratie over gedragen aan de MBO Raad. Aanvraag tot herregistratie: eisen werkervaring. Welke (school)opleiding moet je hebben om verpleegkundige te kunnen worden ? Aan welke eisen moet ik voor herregistratie (wet BIG ) voldoen?


Eisen big registratie verpleegkundige

Scholing herregistratie wet BIG Verpleegkundige. A: U bent verpleegkundige en voldoet niet aan de eisen die door het ministerie zijn gesteld. Ik ben verpleegkundige , maar werk als anesthesiemedewerker. Klimaatconferentie di sep. OP TAFEL bijeenkomsten: Wat.


Je bent verpleegkundige en je voldoet niet aan de eisen die door het ministerie zijn gesteld. Sta weer bijgeschreven in het BIG register. De BIG registratie stelt acht beroepen in staat een wettelijk beschermde beroepstitel te voeren.


De registratie eisen verschillen per beroepsgroep. Om werkzaamheden (uren) mee te mogen tellen, gelden twee eisen : Eis 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения