dinsdag 21 februari 2017

Feestzaal ter overname

Brasserie feestzaal ter overname Let op In prijs verlaagd Heerlijk authentiek restaurant brasserie, gelegen in het centrum van deze kleine gemeente tussen . Bekend café, grote zaal met bovenwoning Lanaken centrum ter overname. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook . Cafebedrijf met riante zaal (eveneens geschikt voor huisvesting). Een begrip in de streek Gelegen bij openbaar monument Grote parking nabij een park Groot terras Vast. Doelarie is een welbekend begrip in de afgelopen jaar voor hun feesten en partijen!


Het grote vrijstaande pand is ter overname inclusief de huidige . Ter overname aangeboden: moderne webshop in woonaccesoires. Lokale bedrijfskeuken ter overname ! Goedlopende buurt friture in Limburg ter overname. Instapklaar café met grote achterliggende feestzaal , mooi terras en bovenwoning , gelegen midden in het.


Café- Zaal De Kroon te Kerkdriel ter overname. Restaurant 1zitplaatsen met zeer ruime indeling, zaal zitplaatsen. Een unieke kans om eigenaar te . Nieuw in de verkoop Café Lazarus in St. Eétcafé- Zaal ter overname (discrete verkoop). Café-Partyrestaurant-Zaal “Het Bonte.


Feestzaal ter overname

Tower Horeca biedt het gezellige eetcafé discreet ter overname aan. Het pand is gelegen op een hoekperceel ter grootte van are en ca, aan een. Zaal met plaatsen alsook feestzaal ter beschikking (ong. 2man) Volledig efficiënt.


Antwerpen - Overname restaurant in upscale woonwijk in het centrum. Kopen en verkopen op 2dehands. Eetcafé – zaal Van Hoek in Asten – Verkocht! Eethuys Het Kroontje aan de Weebosch in Bergeijk ter overname. Die wachtte dan buiten de deur van de feestzaal.


Feestzaal ter overname

Ik weet nog een bijna nieuwe fietstaxi ter overname. Stijlvol goed renderend restaurant ter overname Valkenburg. Café met zaal in Kerkrade met veel mogelijkheden.


Adres: Grachterstraat . Ter plaatse zijn geen andere cafetariabedrijven aanwezig. De zaak wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuw en andersoortig. Ondernemingsplan zaalverhuurbedrijf. Situatie: Een jonge ondernemer ziet in zijn woonplaats de markt voor een bedrijf in zaalverhuur. Adviesbureau in energie, telecom en internet ter overname ! Koop en verkoop bij de grootste bedrijven overname site van Nederland.


Feestzaal ter overname

Feestzaal en seminariecomplex West-Vlaanderen Feestzaal en. Deze zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met een be…. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst.


Omschrijving Object Ligging: De bedrijfsruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения