donderdag 16 februari 2017

Standaard opslaglocatie wijzigen android

Standaard opslaglocatie wijzigen android

Blader naar Opslaglocatie en tik hierop. Tik op de gewenste opslaglocatie. In dit voorbeeld tik je op SD-kaart. You have completed the steps. Sommige Android -apparaten zijn uit te breiden met een extra geheugenkaartje.


Maar ook voor andere apps kan dit. WhatsApp standaard opslaglocatie Android. Er is ook een standaardversie van Android en die vind je onder andere terug op Android.


SD-kaart , moet je de standaard - opslag locatie wijzigen. Open de standaard Camera-app op je Android -toestel;. Ben in het bezit gekomen van een kleine tablet, Asus type 01Z, met Android5. SDkaartje laten inzetten.


Standaard opslaglocatie wijzigen android

Handleiding: Android -apps naar je geheugenkaart verplaatsen (Dutch). Je geheugenkaart configureren als interne opslag. Bij het plaatsen van een geheugenkaart die nog niet eerder is gebruikt op HTC 1 wordt de kaart standaard.


Ongeacht uw versie van Android , deze gids zal u helpen uw apps naar uw. De standaardversie bevatte niet de mogelijkheid om apps naar een externe . Maar dat kan ik niet wijzigen in opslag in SD-kaart. Tik hierop en kies bij Opslaglocatie wijzigen de optie SD-kaart. Samsung Galaxy met Android tip: tekst te groot?


Standaard opslaglocatie wijzigen android

SD kaart kan zetten of eventueel . SD-kaartje als extern dan wel intern geheugen formatteert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения