woensdag 15 februari 2017

Link doorsturen via whatsapp

Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand anders? Tik linksonder in beeld op het pictogram van het gebogen pijltje naar rechts. Even snel een interessant verhaal wat u leest op internet doorsturen naar. Tik op Mail als u de link wilt mailen. Star Wars Jedi Challenges: Unieke AR-beleving via iOS app en VR-bril . Als je een leuke afbeelding, video of link tegenkomt en je wilt deze . Selecteer andere berichten die je wilt doorsturen en tik op Stuur door links.


Link doorsturen via whatsapp

Je verkrijgt toegang via een bestandsverkenner-app. Iemand kan de link ook doorsturen naar anderen. Wat je wel kunt doen is de link via doorsturen via app. Nu is het naar persoon. Dik keer dezelfde handeling.


WhatsApp bestanden versturen: nu met meer opties. Daarna dezelfde QR-scan handeling via web. Klik op pijltje links van je tekstbalk in een conversatie, waar je ook afbeeldingen zou kiezen om . Berichten kun je via dezelfde weg ook doorsturen of kopiëren zodat je. Eenvoudig en veilig je vrienden terugbetalen met iDEAL.


Dan kun je het doorsturen. De storing deed zich voor via zowel de apps als via de browser. Whatsapp werden beschuldigd van het ontvoeren van kinderen. Schuif omhoog om meer apps te zien.


Zo kan degene die de link krijgt betalen door op de link te tikken en vervolgens. Je kunt ook een link verzenden. De afgelopen twee maanden zijn ten minste 27 . Het Tikkie-verzoek blijkt vervalst te zijn: de link leidt naar een vervalste Tikkie-pagina. Kan je hem even doorsturen ? Hoe verstuur ik een foto die ik via whatsapp heb gekregen naar mijn eigen. Hoe kan ik standaard elke chat laten doorsturen naar een ander contact.


Link doorsturen via whatsapp

Tegen zulke links komt mogelijk ook een maatregel, blijkt uit een . Deel uw verzoek eenvoudig via bijvoorbeeld Whatsapp. Een betaalverzoek van de Rabobank herken je aan het logo en de betaallink. WeTransfer is een slim alternatief voor het doorsturen van grote bestanden. In plaats van via e-mail kun je de link naar je bestand(en) delen, . Het betaalverzoek kon je voorheen alleen versturen via Whatsapp. In het scherm met al je chatberichten vind je links bovenaan de optie.


Als je mensen zelf laat joinen via een invite link dan kun je gewoon over . Het sturen van een routebeschrijving is mogelijk via de drop-pin van je huidige locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения