donderdag 14 september 2017

Bauknecht foutcodes

Dan heeft de machine een storing die opgelost dient te worden alvorens u verder kunt wassen. Als u een foutcode in beeld krijgt is er een storing. Mogelijk zijn er meer dan storingen dus moeten we allereerst dit gaan checken hoe kun je een . Bekijk alle codes en oplossingen.


Bauknecht foutcodes

De Storingscode op uw display . De machine heeft een storing of een gebrek. Witgoed reparatie nodig? Uw reparatie aanmelden. Vandaag gemeld is morgen hersteld!


Heeft u een defect aan uw apparaat? P en F codes (problemen met de afvoer). FP: kan een probleem met de afvoerpomp zijn, maar. Beste forummers, ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen met de storing met mijn vaatwasser. Foutcodes vaatwasser pakt geen water.


Bauknecht foutcodes

Hieronder vind U per productgroep van Siemens de foutcodes. Een service aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al. Whirlpool of Bauknecht wasmachine foutmelding of storing. Via onderstaande tabel vindt u gemakkelijk de betekenis van de Bauknecht foutcode. Wat betekent de fout code op mijn apparaat?


AEG – Electrolux – Zanussi: Oude generatie machines: C1: Geen of onvoldoende watertoevoer. Gelukkig geven tegenwoordig veel wasmachines foutcodes of storingsnummers. Download hier gratis uw Bauknecht GSF Excellence handleiding. Geeft altijd de foutcodes Fen E4. Mijn droogkast is gestopt.


Bauknecht (volledige naam Bauknecht Hausgeräte GmbH) was een grote Duitse fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Het hoofdkantoor bevond zich tot . Graag het volledige type nummer . Meest voorkomende AEG foutcode is EF( EFO ): Dat lijkt een ernstige code, maar vaak is er gewassen met teveel zeep waardoor er sop met wat water op de. Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst . In deze video zie je wat je moet doen wanneer je Bosch vaatwasser foutcode E- weergeeft.


Dit betekent dat er een motorstoring is opgetreden. Wij adviseren u om contact op te nemen met één van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения