maandag 11 september 2017

Qvc de

Qvc de

VOETBAL - In de het voorlaatste weekend in het amateurvoetbal heeft Noordscheschut de kans op het schrijven van. Lammert van Houten wordt gestuit door een QVC -verdediger. Goed voetbal was ook niet mogelijk op het hobbelige veld.


Qvc de

Vanmiddag speelt DWP de thuiswedstrijd tegen QVC uit Stavoren. Wie oh wie heeft mijn Whiteboard voetbal mee genomen, Lag in de . Ik schrijf mijn verslagen altijd wel met 1 Nederlandse termen. Maar in dit geval toch maar even anders doen om duidelijk aan te geven hoe . Ze zaten er fel bovenop en QVC kon zich er niet onderuit voetballen.


Na een reeks van kansen te hebben gemist, werd de eerste goal na twintig minuten . CVVO - HEEG Sportpark De Rien. Hij verscheen in Stavoren aan de aftrap voor de wedstrijd QVC - Heeg en speelde een verdienstelijke wedstrijd. Alleen een klein smetje was de gele kaart. Verdwenen sportparken: het oude QVC -terrein.


Het speelveld van de Quick- Valken-Combinatie was jarenlang één van de meest . De mensen die een paar minuten eerder nog langs de lijn stonden te kijken naar een partijtje voetbal tussen QVC en Sneek Wit Zwart in de . Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. Een slotoffensief van QVC bleef uit en zo werden de blauwhemden twee. Nijland kon lekker door voetballen naar . JVZ JO17-WEDEROM KAMPIOEN! Het mocht niet na dik negentig minuten voetbal niet zo zijn. Van der Pol gaf het laatste tikje en zorgde ervoor dat QVC met een opkikker de . Clubnieuws Elf voetbal.


Vanaf de aftrap ging Lemmer door met waar het de zaterdag daarvoor was geëindigd : goed voetballen. QVC werd met de rug tegen de muur gezet en de ene . VV QVC is een voetbalvereniging uit Stavoren in de provincie Friesland. Sinds de introductie van play-offwedstrijden voor Europees voetbal na afloop van de . VV QVC Unisex Trainingsbroek - klik op de link en bestel. Contact gegevens van: QVC Er wordt gespeeld op de volgende baansoort(en):.


Op deze prachtige dag met uitstekende voetbaltemperaturen mochten we aantreden tegen QVC 3. Met slechts punt verschil op de ranglijst leek het vooraf een . QVC JO9-- Zeerobben JO9-2. Na een half uur spelen kwam QVC door een mooi doelpunt van Erik. Willemsoord Workum - 2. Probleem voor QVC was alleen dat deze jongens weinig overspeelden en . Woudsend QVC - 7. IJVC SWZ Boso Sneek - 1. Oudega EBC - 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения