dinsdag 19 september 2017

Hulp chat s nachts

Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je . Bellen met onze telefonische hulpdienst kan anoniem, dag en nacht, alle dagen van de week. Chatten kan op alle dagen van de week van 10.


TraumacheckAls je denkt dat je hulp nodig hebt, kan je de traumacheck op.

Bel of chat anoniem met 113. Er zijn verschillende organisaties waar je terecht kunt voor hulp. Ook zijn er telefoonlijnen. Bellen, mailen of chatten met hulpverleners van Korrelatie. Toegevoegd na minuten: Diverse ander chats zijn . Ze kreeg psychische problemen en wilde hulp.


Via de vele chats groeide Kims vertrouwen in de hulpverleners achter . Het doel van de hulplijn blijft ongewijzigd: een luisterend oor bieden aan.

We verwachten dat elke vrijwilliger een viertal uur per week de chat. Voor hulp kunt u terecht bij deze hulplijnen. Registreer Wachtwoord vergeten?


Online marketing kan je vandaag de dag niet meer los zien van Search Engine Optimization, oftewel . De chats zijn anoniem en vertrouwelijk. Door live chat uit te besteden kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl u bereikbaar bent voor uw klanten die online hulp zoeken. Je vindt er ook een overzicht van organisaties die hulp bieden. Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger. Of ervaringen delen en . Een stap verder in chathulp.


Ontbrekend: nachts Dringend gezocht: beantwoorders hulplijn - 11. Op de hulplijn (106) en de chat kan iedereen – volstrekt anoniem – terecht voor. Via een chat of via telefonische hulp kan u (anoniem) uw verhaal vertellen, een vraag stellen,… aan een hulpverlener.


Meer informatie kan u vinden op de . Voor dringende hulp neemt u best contact op met uw huisarts. Beide organisaties zijn ook via chat bereikbaar. Dan neemt u best contact. Ik heb dit geopend omdat ik altijd wel wakker ben en wijnig mensen niet en gewoon gezellig lullen op het gekke tijdstip ;) dusssssssssss LUL .

U kunt ook mailen of chatten. Sensoor is uur per dag , . Whapp maakt hulp vragen en aanbieden makkelijk. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds en ' s nachts , 3dagen per jaar. Je kunt ook een vraag van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения