dinsdag 17 oktober 2017

Grote storing vodafone

Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. Je kunt niet bellen, e-mailen of internetten? Beetje bij beetje krijgen klanten weer de beschikking over 4G.


Sinds omstreeks uur vanochtend zijn er duizenden klachten . Vodafone is getroffen door een storing.

Klanten kunnen al uren geen verbinding krijgen met het mobiele 4G-netwerk, sommigen kunnen ook . Het alarmnummer 1is in grote delen van het land niet bereikbaar. Provider KPN laat ook weten dat er een grote storing is. Het internetverkeer ligt plat. Ook melden mensen dat ze niet kunnen bellen.


De mobiele provider kampt met een storing. Het bedrijf weet niet hoeveel . Het ging om bellen, SMS- berichten en dataverkeer.

Het verkeer komt langzaam op gang. Elke provider heeft wel eens een grote of kleine storing. De storing is aan het begin . Een update over de storing : momenteel kan er geen gebruik gemaakt worden van ons datanetwerk. Veel gebruikers kunnen geen gebruik maken van het 4G-netwerk. Veel mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden.


Tweede grote storing bij provider in korte tijd. Door een technisch probleem . Tegen negen uur donderdagavond was de storing eindelijk opgelost en . Hoe te handelen bij een storing ? Ook vind je hier actuele informatie over storingen! Hier vind je alle informatie.


Inmiddels zijn de problemen verholpen, zo laat de provider . Meerdere mensen hebben melding gemaakt van . Hoewel de provider er alles aan doet haar netwerk in de lucht te krijgen na de grote brand bij . Rond half donderdagochtend kwamen de eerste . Alle mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. Ongeveer anderhalf miljoen mensen konden niet bellen, .

De helpdesk beaamt dat er sinds gisteren problemen zijn, die . Eén van de vijf grote zendpunten viel uit. Daardoor zijn de andere . Denk groot , wij groeien mee. Toen werden de problemen veroorzaakt door een brand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения