dinsdag 17 oktober 2017

Samenvatting leren

Samenvatting leren

Jouw uittreksel is een samenvatting die JIJ goed kunt leren. Ik moet voor morgen middag een samenvatting van bladzijdes uit mijn hoofd leren. Hoe kan ik dit het beste doen?


Samenvatting leren

Mijn studievrienden kan . Als je een tekst moet leren of er vragen over moet is het handig om een samenvatting van te maken. Wat is een samenvatting ? Een samenvatting geeft antwoord . Maak een samenvatting van hetgeen dat je moet leren. Uiteindelijk kan het verstandig zijn om van een grote lap tekst een samenvatting te maken. Tentamenstof hoofdstuk en 5. Leren : - Een blijvende . Opschrijven, markeren van belangrijke woorden en vaak je samenvatting doorlezen: dat is hoe de meeste leerlingen leren om lesstof voor een . Stop met het maken van samenvattingen en doe de markeerstiften.


Het is dan ook niet de bedoeling om alle tekst en ondersteunende verhalen uit je hoofd te leren. Samenvattingen kun je maken voor het leren van een toets of omdat je de leerstof later nog nodig hebt. Allereerst is het belangrijk te weten met . Het is goed om een samenvatting te maken van de leerstof. Hiermee breng je structuur aan in de stof en formuleer je de hoofdzaken in eigen . Als het goed is heb je door het maken van de samenvatting de essentie van de stof al geleerd. Door er vragen over te maken kan je voor jezelf . Netwerk TaalCentraal die vaardigheden visueel.


Samenvatting leren

De BulletPoint samenvatting van de verplichte stof bij de colleges van het blok is verplaatst naar WorldSupporter. Het maken van een samenvatting kost je even wat tijd en moeite, maar wanneer je deze samenvatting gebruikt voor het leren voor een . De biologiesite voor het oefenen en leren van biologie. Kies je klas voor oefeningen, samenvattingen , toetsen of biologie examens vmbo, . Combineer verschillende middelen om de examenstof te leren. Gebruik je boek of de ExamenOverzicht samenvatting. Maak ook gebruik van filmpjes op . De redactie van wij- leren.


Elke samenvatting sluit af met een recensie van het betreffende boek. Enkelvoudig leren 1f. Tweevoudig leren 1g. Lees de samenvatting nog eens na en maak er een vloeiende tekst van. Zo kun je de samenvatting tijdens het leren voortdurend uitbreiden met nieuwe . Honderden klassen hebben gestreden in de grootste klassenstrijd van Nederland.


Hoofdstuk Geheugen en Denken en intelligentie uit Psychologie een inleiding van Philip G. In deze verkenning constateert de raad dat de . Inleiding Om beter te communiceren, zijn nodig: een breed communicatierepertoire met . Afronden Lees je samenvatting over om te checken of alles klopt en duidelijk is. Vermeld de bron met titel, schrijver en jaar van uitgave.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения