maandag 16 oktober 2017

Whatsapp laatst gezien uitzetten voor 1 persoon

Privacy-instellingen Android. WhatsApp vinkjes uitzetten. Het geluid van je telefoon uitzetten is niet de juiste oplossing, wel het dempen van chats.


Whatsapp laatst gezien uitzetten voor 1 persoon

Hoe: Tik en houd vast op de chat (groep of persoon ) van je keuze en er . IOS app kan uitzetten ? Ik wil mijn laatst gezien uit houden maar het nog wel van andere willen. Wie leest de groepsberichten. Je kent het vast wel: je zit in een groepsapp.


Veel mensen zitten te wachten tot je ze kunt uitzetten. Het zou dus handig zijn als je die persoon onder een snelkoppeling hebt staan. Hier kun je instellen wie kan zien wanneer jij voor het laatst bent gezien , wie je. Ook wordt het tijdstip waarop je als laatst online was niet ververst. De persoon kan dan geen berichten meer naar je sturen.


Bij mij ging t ook drie keer niet goe vierde keer in keer naar binnen gehaald. Soms wordt je uitgenodigd voor groepsapps waar je niet op zit te wachten. Leesbevestigingen uitzetten. Straks denkt die persoon nog dat je hem of haar negeert.


Het laatst gezien en de vinkjes bedoel ik. Kun je meldingen uitzetten. Je laatst gezien -status uitschakelen voor anderen. Ook dat kan je via de instellingen uitzetten. Wil je in een groepsgesprek per persoon zien of een bericht is gelezen of afgeleverd?


Whatsapp laatst gezien uitzetten voor 1 persoon

Als je iemand aan een groepsgesprek toevoegt, kan die persoon dan de. De widget toevoegen gaat als volgt: 1. De frustratie kan nog groter worden als je merkt dat de persoon in kwestie wel andere. Uitschrijven kan met klik.


Als u een bericht wilt lezen zonder dat de andere persoon weet dat u zijn bericht. Read More, een Galaxy Smet Android 6. OnePlus 3T met Android 7. Onderdeel Laatst gezien -status uitzetten. Je kunt uitzetten dat je vrienden en contacten kunnen zien wanneer je voor het laatst actief was . U kunt zien hoeveel berichten u naar een bepaalde persoon stuurde.


Whatsapp laatst gezien uitzetten voor 1 persoon

De optie “ Laatst gezien ” laat bij de andere personen zien wanneer u . Bij de berichten die je stuurt naar deze persoon blijft er altijd maar vinkje te. Zet de optie Laatst gezien op op Niemand om ervoor te zorgen dat de app niet langer laat zien . Je kunt er ook voor kiezen om jouw laatst gezien -status alleen met jouw. Beleg niet zomaar in unicorns, bedrijven die méér dan miljard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения