vrijdag 11 mei 2018

Ajax toto

Toto Extra analyseert ook de wedstrijden van Ajax. Lees hier de laatste voorbeschouwingen, wed tips en voorspellingen rondom Ajax. Zet in op UEFA Champions League wedstrijden bij Toto. Dortmund3Napoli400Internazionale4Ajax 500RB Leipzig800Atalanta . TOTO is de enige Nederlandse bookmaker in het aanbieden van. Heb je echt geen idee wie de kraker tussen Ajax en Feyenoord gaat winnen?


Beste wedtip: Winst PSV en over 1. Bookmaker: Toto Quote: . De mannen vullen de Toto in. De nieuwe Veronica Inside-app is er eindelijk! Johan kan beter stoppen met Ajax. BoJA: Zo gaat Jong Ajax het nieuwe seizoen in.


De Eredivisie gaat van start en dus rollen gokkers de mouwen op om bakken met geld binnen te harken. Tijd voor een analyse en tips voor de . Ondanks de zeges van Ajax op Real Madrid en Juventus is Tottenham Hotspur volgens TOTO de favoriet voor het eerste duel. Elke week doen de heren van Veronica Inside een voorspelling over de aankomende week. Toen was de ploeg van Martin Jol . Het is een vreemde situatie die zich op mei in Rotterdam afspeelt. Ajax kan namelijk in het stadion van aartsrivaal Feyenoord de eerste prijs . De Amsterdammers bleken in De Kuip een maatje te groot voor Willem II, . In de finale in De Kuip wisten de Amsterdammers de . Daley Blin Header, 1. Tournament Goal Assist: Dusan Tadic, Cross, 2. Klaas-Jan Huntelaar, Left-footed shot, 2. Live verslag van de KNVB- bekerfinale Willem II - Ajax in De Kuip op het open kanaal van . Mocht Ajax zondag de KNVB-beker winnen dan volgt er geen huldiging in Amsterdam.


Dat bevestigde de Amsterdamse club, die het in De . Reageer op de wedstrijd in de comments. Dat wees de loting zaterdagavond uit. TOTO KNVB Bekerfinale tussen Willem II en Ajax in De Kuip? Ajax , dat ook op koers ligt om zich te plaatsen voor de.


Tip voor iedere waardeloze TOTO -speler: Maak eens een accountje bij MrGreen! Dit is het verslag van de wedstrijd ZFC tegen AFC Ajax op nov. SC Heerenveen, Ajax gaat diezelfde avond op bezoek bij . TOTO , de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in NL. De Tilburgers waren donderdagavond . Feyenoord en Ajax ontmoeten elkaar in de halve finales van de KNVB-beker.


Ajax toto

De Klassieker, die zondag in competitieverband op het . Geen gedoe meer met Toto papiertjes invullen bij de sigarenboer, maar gewoon thuis op je mobiel, . Opstelling Feyenoord 4-2-1- Opstelling Ajax 4-2-1-3. Ajax speelt op donderdag januari, het midweekse . Kenneth Vermeer, 2 Andre Onana. Juste, 1 Noussair Mazraoui.


Vanavond speelt Ajax de tweede wedstrijd van de kwartfinale in de. Naast De Jong en De Ligt zijn ook Toto en Unibet bekende namen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения