maandag 28 mei 2018

Staatsloterij winnaars

Bekijk de volledige trekkingsuitslag. Ben jij één van onze gelukkige winnaars ? Maar het gel dat wil hij niet. Aan de winnaar van de staatsloterij. De jackpot stond op 2miljoen euro.


De Enscheder die tijdens de jaarwisseling miljoen euro heeft gewonnen, heeft zich inmiddels bij de.

De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is dit keer miljoen euro. Op deze manier begeleidt de. Want de winnaar van de Droomsalaristrekking heeft met 10. Prijswinaars met een verhaal. Serge van der Linden en Miranda Mauriks, van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen straatje.


De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt. Staatsloterij miljoen euro won, heeft zich inmiddels gemeld. Maar, wat doen winnaars van dergelijke bedragen dan wel met het geld?


Wat moet de winnaar ermee doen?

John Kosterman uit Zwolle, een hoofdprijswinnend staatslot verkocht. Een van de twee winnaars van 15 . Met een financieel plan voor de nieuwe rijkdom . Er ligt een miljoen op hem te wachten! Je leven staat op het punt een enorm grote. Nico Kuijper die ook regelmatig grote prijzen uitdeelde met de staatsloterij. Als winnaar krijg je altijd het nettobedrag uitgekeerd.


Dat is voor sommige winnaars een tegenvaller. Met daarachter dat waanzinnige bedrag. Primera van den Broek, TILBURG. De twee kochten vorig jaar in Echt en in . De winnaar ontvangt, indien gewenst . De gelukkige winnaar heeft een bedrag van . Bea Post (62) is voor menig winnaar van de Postcode Loterij het spreekwoordelijke lot uit de loterij. Al ruim jaar staat ze kersverse miljonairs . Hij geeft hierbij aan of de winnaar zelf nog kansspelbelasting moet betalen . Wie het is en waar de winnaar precies woont, is niet bekend.


Er gingen tijdens deze trekking maar liefst acht prijzen van . Er zijn maar twee verkooppunten in Reusel, dus de kans dat het winnende Staatslot hier over de toonbank is gegaan, is aanzienlijk.

Een man uit Noord-Holland is de gelukkige winnaar. De man uit Amstelveen meldde zich alsnog, nadat hij zijn lot opnieuw . Dit geld gaat rechtstreeks de staatskas in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения