dinsdag 29 mei 2018

Vodafone storing 7 december 2018

Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. Zoek snel een storing of geplande werkzaamheden op en controleer onze netwerkdekking in een. Vul je postcode in en bekijk de storingen of werkzaamheden in jouw buurt. Je kunt niet bellen, e-mailen of internetten?


Hier lees je wat je kunt doen om weer verbinding te krijgen. Het laatste nieuws het eerst op NU. Een update over de storing : momenteel kan er geen gebruik gemaakt worden van ons datanetwerk. Klanten krijgen geen 4G-verbinding met het mobiele netwerk van het bedrijf. Daardoor kunnen ze niet . Download hier de App van CSP Reporter . Check dan of er een storing is.


Vodafone is getroffen door een storing. Meld je dan aan voor updates per sms. Geen noo onze Zakelijke Klantenservice helpt je . Ook CanalDigitaal waarschuwt voor mogelijke storing.


Nu is er weer ,teveel afgeschreven en kan ik nog steeds niet thuis met vodafone bellen. Door deze storing was ik verplicht mijn MB te gebruiken, gevolg ik had net mijn. Door een stroomstoring in een groot datacenter ervaren Ziggo-klanten problemen met.


Op van de onderdelen scoort XS4ALL beter dan KPN en op 1. Aantal internet- en telefoonstoringen niet verbeterd of verslechterd. Storingsoverzicht - alle storingen , internet storingen. Gmail heeft zojuist kortstondig te maken gehad met een storing.


Vodafone storing 7 december 2018

Hierdoor was Gmail niet via de browser of e-mail applicatie bereikbaar. Whatsapp werkt niet is er een storing ? KPN Storing mobiel en vast. MHz kan ook leiden tot storing van de ontvangst van signalen via de kabel.


Sinds eind oktober hebben wij storing van de digitale tv. Sinds vrijdagavond december hebben wij geen internet, geen digitale tv en. T-Mobile heeft momenteel een technische storing in het netwerk. Het maakt niet uit bij welke provider je zit vodafone kpn t-mobile whatever iedere provider heeft wel eens problemen. Ik ben nu al bijna dagen niet bereikbaar en kan ook niet naar buiten bellen.


Vodafone storing 7 december 2018

Teletoch nog een beperkt aantal sites geactiveerd sinds de laatste update in december. DNS server reageert niet. Little Collins voert kleine gerechten met grote smaken ( ,5).


The MISP portal is malware-based right now, but it. Renteverhoging brengt Fed terug op speelveld. Duur: min Wetenschap Vandaag . Hallo ik had een vraagje waarom kan ik geen beltegoed meer kopen. Actuele storingen en problemen bij Albert.


DEGIRO heeft internationale awards gewonnen. Bekroond met beste online broker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения