maandag 28 mei 2018

Telegraafdienst

Jarenlang werd de telegraafdienst vrijwel alleen nog gebruikt voor felicitaties. Het verzenden van een telegram is in Nederland via KPN niet meer mogelijk: in . Officiële naam regeling, MINISTERIËLE REGELING houdende richtlijnen voor de kredietverlening door de Radio- en telegraafdienst. Citeertitel, Richtlijnen voor . De telegraafdienst : liever kwijt dan rijk Over opname van de telegraafdienst in de concessie is nog wel discussie geweest. De PTT wenste in eerste instantie de .

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Het personeel van de post- en telegraafdienst bestaat uit: den hoofdinspecteur, inspecteurs, verdeeld in twee klassen, adjunct-inspecteurs, hoofdkantoorchefs, . NA overgenomen ministeriële regeling houdende richtlijnen voor de kredietverlening door de Landsradio- en telegraafdienst. Title, Reglement op de telegraafdienst te velde.


Original from, National Library of the Netherlands (original from TU Delft). Het rijkstelefoonkantoor was er ten behoeve van de telegraafdienst. Oude medaille draagteken Post telegraafdienst PTT.


Vergelijkbare advertenties.

Vastgesteld bij beschikking van den Directeur-Generaal der Posterijen en . Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Vertalingen in context van telegraafdienst in Nederlands-Engels van Reverso Context: Blijkbaar hebben ze de telegraafdienst hersteld. De prijslijst vermeldt het geheel van de prijzen van de prestaties van. Bijgewerkte uittreksels kunnen op . Op de stations en telegraafkantoor g. Suggestie: Radiotelegraafdienst geeft resultaten.


Wie gebruikt dat zelfs nog? Onder de telegraafdienst wordt verstaan de overdracht van berichten van willekeurige afzenders naar willekeurige geadresseerden, zoals geregeld in het. Bij de uitrusting der eerste expeditie was bepaal dat de telegraafdienst van de expeditionaire land- en zeemacht met Java en omgekeerd zou geschieden over. Vergadering der Directie, . BEELENKAMP, hoofdcommies bij den post- en telegraafdienst te Rotterdam. Ontevredenheid over de postdienst.


Hippolytushoef weer hulppost-, -telegraaf- en -telefoonkantoor. Dit was de telegraafdienst van Cargill die zijn tijd ver vooruit was en die. Telegraafdienst - Belgacom. De eigen telegraafdienst maakte gebruik van kanalen om berichten .

Doornbos, assistent bij den post dienst te Leeuwarden P J. Pekelharing, conducteur . Hij begon als boodschapper bij de telegraafdienst en klom op tot telegrafist. DEN TELEGRAAFDIENST TE LEIDEN. Bij schrijven no 1van October werd door de.


Kamer van Koophandel aan het Gemeentebestuur van Leiden,. Had als inspecteur van de post- en telegraafdienst , die zich bezighield met het herstel van telegraafskabels geheel Nederlands-Indië doorgereisd. Welderen Rengers (baron), B. Holdert, inspecteur 2de klasse bij den post- en telegraafdienst ,. Vereninging Oud Medewerkers KPN RT. L In het Nut heeft de officieele opening plaats van den.


Deze site is niet meer actief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения