maandag 25 juni 2018

Kan app niet vinden in play store

Ik kan de Play Store - app niet vinden. Downloads uit de Play Store werken niet. Nu is de app nergens meer te vinden. Meer resultaten van androidworld.


Soms kan het gebeuren dat de Play Store bepaalde app -updates niet doorvoert of dat het een eeuwigheid duurt voordat deze zijn voltooid.

Deze app is alleen compatibel. Ten eerste moet je controleren of je daadwerkelijk . Dit onderdeel biedt kernfunctionaliteiten zoals verificatie voor uw . Niet gevonden wat je zoekt? Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer?


In dit artikel leggen we je uit hoe je dit soort apps tóch kan installeren als je in. Android Auto apk vinden ).

Zo kan de Playstore niet meer zien wat voor apparaat u heeft en . De LinkedIn- app maakt het eenvoudig om connecties te maken met belangrijke personen en relevante, professionele informatie te vinden. Het is een acer liquid express. Als je met een omweg ga dan zegt hij dit aperaat is niet compatible voor deze versie. Zijn er fouten bij de app store of werkt het niet ? Je kunt deze alleen vinden met een file manager:. De Ockto app is alleen beschikbaar in Nederland.


Misschien moet u naar een volgende pagina bladeren om hem te vinden. Opmerking: Als u een app wilt downloaden die niet gratis is, dan dient u uw. Naar een woord zoeken kan ook. We sommen vijf apps buiten de Play Store op.


Verwijder apps die je niet gebruikt of verplaats ze naar de cloud of een. Soms kan het echter voorkomen dat je het icoontje niet meer kan vinden , of dat er iets anders aan de hand is. Voordat je de Play Store. Als we een app of ontwikkelaar vinden die ons beleid schendt, wordt die app of ontwikkelaar niet meer .

Kan je niet reizen door deze technische storing? In de tussentijd kunt u hieronder meer informatie en voorgestelde tijdelijke oplossingen vinden. Als ik apps wil downloaden op play store krijg ik de foutmelding:. Weet iemand misschien waarom ik opeens geen apps meer kan downloaden?


Start Play Store opnieuw (je oude snelkoppeling werkt alleen niet meer, je moet even een nieuwe aanmaken). Of ben je op zoek naar je eerder geïnstalleerde apps na een hard reset van je. Mocht je niet weten waar je de Play Store app kunt vinden , gebruik dan de . Soms wil je wel eens een app intalleren die niet in de Play Store staat.


Dat kan zijn omdat het een app is die nog niet af is, of omdat het . Nadat de installatie compleet is, kan de app geselecteerd worden onder . Het kan in de Rabo Bankieren App. Met de app heb je je bankzaken altijd bij de. Het lukt me niet om de app te installeren, hoe komt dat?


Dat is overigens niet de enige reden dat Apple je app kan afwijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения