vrijdag 29 juni 2018

Soorten samenvattingen

Samenvattingen geven behoort binnen Motiverende Gespreksvoering tot de basisvaardigheden. Op deze pagina vind je verschillende soorten samenvattingen. Schrijf een samenvatting van de leerstof: een verkorte weergave in je eigen woorden van de hoofdzaken van. Je kunt kiezen uit twee soorten samenvattingen.


Soorten samenvattingen

Welke soorten samenvattingen er zijn. Hoe je deze samenvattingen moet maken. Een aantal tekststructuren . Wat belangrijk is voor het maken van . Een samenvatting per vraag die je hebt gesteld.


Er zijn twee soorten samenvattingen die je kunt maken: een samenvatting waarin . ACTIEF LUISTEREN SAMENVATTING. Maar wat moet er in een samenvatting. Deze tip kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere soorten samenvattingen. Alle vakken: Heb je meerdere onderwerpen waar je losse begrippen van moet . In het verlengde daarvan leren de cursisten verschillende soorten samenvattingen maken, zoals annotaties en indicatieve of informatieve samenvattingen, en . Start lessen vanuit begrippen en laat leerlingen daar praktijkvoorbeelden bij zoeken. Soorten samenvattingen.


Kijkend naar wat je wilt bereiken met je samenvatting kun je kiezen uit twee verschillende soorten;. Of je wil juist een samenvatting van een zojuist getranscribeerd interview. Voor het uitwerken van alle soorten samenvattingen kunt u Goed Verwoord . Aan het begin van een rapport kun je kiezen voor: de algemene, informatieve . In de volgende voorbeelden worden twee soorten samenvattingen gedemonstreerd.


Binnen de therapie zijn drie soorten samenvattingen van belang. Bij de eerste gaat het om een samenvatting van de inhoud. Patiënten vertellen vaak heel . We kunnen onderscheid maken tussen drie typen . Verzamelende samenvatting: je verzamelt alles . Je bent hier niet toegelaten! Verlaat deze Pagina NU!


Soorten samenvattingen

Bedrijfsleven: samenvattingen voor rapporten en artikels, moet gelezen. Wat is het verschil tussen een samenvatting en een leesverslag? In zijn tweede jaar kwamen daar punten bij. Toen leerde hij leren en haalde hij ECTS in zijn derde . Maak in stappen een goede samenvatting.


Dit soort zinnen kunnen je helpen bij het vinden van wat de belangrijkste informatie is in die alinea. Abstract: korte samenvattingen, vaak bij wetenschappelijke teksten. U kunt vier verschillende soorten samenvattingen indienen. Mondelinge presentatie. Een mondeling presentatie kent de volgende structuur: A maximaal 10 . Het soort vragen dat je wel kan verwachten vind je hieronder bij subdomein A3.


Soorten samenvattingen

Maak een samenvatting van de tekst in maximaal X woorden, waarin duidelijk. Deze link is gericht op het maken van verschillende soorten samenvattingen. Neus eens rond op deze site!


De afgelopen jaren heeft het Ministerie van Economische Zaken van een groot aantal soorten een soortenstandaard uitgebracht. Projectleider van dit project is . Vat de tekst samen: Maak van elke tekst een leesvervangende samenvatting. Dit formaat kan ook bepaalde soorten samenvattingen in Crystal Reports exporteren als.


Zoals u weet, zijn Cylons gevoelig voor bepaalde soorten straling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения