dinsdag 26 juni 2018

Whatsapp verwijderen voor mezelf

Je kunt berichten verwijderen voor iedereen of alleen voor jezelf. Als jij Dit bericht is verwijderd ziet in een chat, dan betekent dit dat de verzender het bericht . Een WhatsApp -bericht verwijderen kan nu voor jou en voor je ontvanger. Handig als je spijt hebt van een verzonden chatbericht.


WhatsApp laat je berichten terugtrekken, zodat deze verwijderd is voor de.

Met een nieuwe WhatsApp update wordt het mogelijk om voor. Met de functie kun je berichten niet alleen voor jezelf verwijderen , maar ook . Om berichten te verwijderen voor jezelf : Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Er verschijnt aan de bovenkant een menu, waarin je drie opties aantreft: verwijderen voor mezelf , . In de nieuwste versie van de app kun je namelijk een WhatsApp -bericht verwijderen , tot zeven minuten nadat je hem hebt gestuurd.


Nu krijg je de vraag of je het bericht voor iedereen of alleen voor jezelf wilt verwijderen. Het verwijderen van WhatsApp -berichtjes kan al langer, maar tot op heden alleen voor jezelf.

Jij ziet het bericht niet meer, maar degene aan . Het kunnen intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van. Overigens kon je al berichten verwijderen , maar dan alleen voor jezelf. Iemand uit een WhatsApp groep verwijderen. Je kunt je bericht hooguit voor jezelf verbergen, om je flater niet langer onder . Sinds kort kun je verzonden berichten op WhatsApp alsnog verwijderen. Opeens bleek vandaag echter dat ontvangers ze alsnog kunnen . Whatsapp maakt het mogelijk om dat appje dat je per ongeluk.


Eindelijk kun je WhatsApp -berichten permanent verwijderen. Dus jij dacht dat een verwijderd WhatsApp -berichten niet meer terug te lezen is? WhatsApp berichten permanent verwijderen , zowel voor jezelf als de . Voorheen stonden daar twee opties: Verwijderen voor mezelf en Annuleren. Bij de nieuwste versie van WhatsApp en een bericht van minder dan zeven minuten. Als je per ongeluk je WhatsApp chat-geschiedenis hebt gewist of bent.


Je moet voordat je gewiste berichten kunt herstellen eerst de hele app verwijderen.

Door middel van een loophole kunnen . Waarschijnlijk gebruik je WhatsApp om berichten mee te versturen. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt en er verschijnt vanzelf een menu. Ook WhatsApp kondigde eerder deze functie aan.


Je kan dan kiezen of je het voor iedereen ( jezelf en de andere of anderen als het over een groepsgesprek gaat) gaat verwijderen. Staat er alleen verwijderen voor mezelf dan kan je zien dat degene hem heeft gelezen. Want, anders zou dat namelijk geen optie meer zijn! Per ongeluk een berichtje op WhatsApp gestuurd?


WhatsApp had al langer een verwijderknop, maar daarmee verwijderde je het bericht alleen voor jezelf. Je kunt een bepaalde chat naar jezelf of naar iemand anders mailen. Wat veel makkelijker werkt, is je locatie in een App met jezelf delen op het moment. De nieuwe functie laat je berichten aan beide kanten verwijderen.


De delete-knop van WhatsApp is voor velen een lang gekoesterde wens. Met deze tips word jij de absolute expert op WhatsApp gebied. Vraag jezelf dus af of het wel zo noodzakelijk is dat iedereen je profielfoto kan zien.


Hoe: Klik op het bericht wat je wil verwijderen en selecteer de . Outlook: oud e-mailadres uit automatisch geheugen verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения