donderdag 14 juni 2018

Messenger zonder telefoonnummer

Je kan anoniem en gratis bij onze vrijwilligers terecht voor een gesprek. Je kan bellen, chatten of mailen met iemand van het CAW. Gratis en anoniem chatten ? Anoniem chatten met vreemden. De medewerkers van het JAC chatten maar met één oproeper tegelijk.


Messenger zonder telefoonnummer

Gebruikers van BBM krijgen de mogelijkheid om volledig anoniem te. Is er iemand die je fysiek pijn doet? Je kan hierover anoniem chatten met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Kan iemand bij een anonieme chat jou telefoonnummer, adres enz.


IP adres, of is dat niet mogelijk bij een anonieme chat ? Om topics te lezen en zelf te reageren of berichten te posten , moet je wel een anoniem account aanmaken. Je wilt snel met iemand praten? Zit je ergens mee en je wilt er met iemand anoniem over praten? Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten.


Messenger zonder telefoonnummer

Ben jij ook een dierbare verloren en heb je behoefte om daar met iemand over te praten? Ontworpen om anoniem te chatten met vreemden, deze apps. Je krijgt van ons nooit mail of spam. Als je registreert en lid wordt sturen we ook geen mail. Je blijft dus altijd anoniem bij Tjat.


Belgische online community met chatmogelijkheid. Spannende chats volledig anoniem ! Chatten met vreemden doe je hier. Je kunt op deze chat altijd terecht voor een goed gesprek.


Er luistert altijd iemand naar je verhaal. Het is gratis en anoniem. Ze proberen je te helpen en een antwoord te zoeken op je vragen. Wil jij online chatten over problemen? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die ( anoniem ) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten.


Chat met een medewerker, stel ons een vraag via een formulier of raadpleeg een van de hulplijnen. Heb je hulp nodig of maak je je zorgen om iemand ? Je kan gratis en anoniem bij het CLB terecht voor info of begeleiding. Mooi Welzijn nu ook online en geheel anoniem voor jou bereikbaar. Openingstijden Chat Jongeren. Signal is een chat - en bel-app waarmee je versleuteld kunt.


Als iemand onverhoopt toch met je verbinding meeluistert, dan kun je met de . Als u belt, chat of mailt krijgt u contact met iemand die echt naar u luistert, met u meedenkt en u eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Je belt helemaal anoniem met Awel. Je hoeft niet te vertellen wie je bent, jouw telefoonnummer verschijnt niet op onze telefoon en jouw gesprek met Awel komt. Tegenwoordig is het vooral anoniem chatten of appen. Stel dat je urenlang met iemand zit te chatten die niet aantrekkelijk is?


Ga met ons een gesprek aan, uiteraard geheel anoniem , en bespreek je probleem of verhaal. Wij chatten maar met één iemand tegelijkertijd. Via een chat of via telefonische hulp kan u ( anoniem ) uw verhaal vertellen, een vraag stellen,… aan een hulpverlener.


Messenger zonder telefoonnummer

Meer informatie kan u vinden op de . Wil je veilig chatten zonder dat geheime diensten meegluren? De mensen achter de browser Tor, waarmee je anoniem kunt internetten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения