woensdag 26 december 2018

Chat lotgenoten

Chat lotgenoten

Forum en chat over seksueel misbruik, seksueel gewel gevolgen en verwerking voor vrouwen én mannen in Nederland en België die lotgenotencontact . Het lotgenotenforum van Depressief. Is er ondertussen al een chat geopend? Je vindt er lotgenoten , folders en brochures , infobijeenkomsten, studiedagen en. Liever een gesprek via chat ? Lotgenotenchat voor iedereen die een luisterend oor zoekt.


Welkom op onze fijne chat. Gratis anoniem chatten bij psychische problemen. Deze anonieme hulp krijg je van deskundige hulpverleners, getrainde vrijwilligers maar ook lotgenoten.


Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en . Op zoek naar een chatbox om te chatten met jongeren, volwassenen, ouderen, hulpverleners of lotgenoten ? Heb je last van sociale angst en wil je daar best eens in een vertrouwde omgeving over praten? Sinds kort kun je iedere vrijdagavond met ons . Nu heb ik al een paar keer gebruik gemaakt van de chat op bijvoorbeeld korrelatie en 11 dit is ook niet wat ik zoek, daar werken vrijwilligers . Vechten tegen depressie doe je niet alleen.


Meld je nu aan op ons forum! Bellen, mailen of chatten met hulpverleners van Korrelatie. Bij MIND Korrelatie zitten. Via de Depressievereniging kun je in contact komen met lotgenoten. Patricia, ik ben een vrouw van en heb al dertig jaar last van depressies.


Ik zou graag met lotgenoten chatten , . Deze website is dus voor en door lotgenoten. De Depressie Vereniging speelt hierop in, door een netwerk . Chat met hulpverleners. Is ontmoeting nog een stap te ver, of ben je daar gewoon niet aan toe, dan kan je ook chatten met een andere geadopteerde. Ons project a-Buddy zorgt ervoor . Een belangrijk onderdeel in het herstel van misbruik is praten over je proces.


Chat lotgenoten

Dat kan met vrienden of familie zijn, een therapeut. Momenteel is de chat alleen . Plusminus – leven met bipolariteit, biedt op verschillende manieren contact met lotgenoten , omdat het fijn is om (h)erkenning te vinden bij anderen. Zelfhulp en lotgenoten.


Via het forum en de chat kan je in contact komen met lotgenoten en steun krijgen van ervaringsdeskundigen en professionals voor jouw problemen. Iedereen is welkom om mee te chatten. Anoniem chatten met lotgenoten die op een respectvolle manier met elkaar praten over bespreekbare onderwerpen . Wil je in contact met lotgenoten komen en je verhaal graag kwijt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения