donderdag 20 december 2018

Vragen voor je vriendin

Lachen om andermans fouten is één ding, maar hoe staat het eigenlijk met jóuw kennis van het Nederlands? Doe de Taalvoutjesquiz: hét middel om je kennis . Een echte Pub Quiz speelt men natuurlijk in een pub of café. Maar om u toch een goed beeld te geven van de quizvragen presenteren wij hier de Number 42 . Kwisvragen over verschillende onderwerpen.

Moeilijke en makkelijke vragen met antwoorden. Dit is het nieuwsweblog waar u verschillende . Wil jij testen of je echt alles weet over Harry Potter? Dan hebben wij speciaal voor jou een Harry Potter quiz over de films en boeken, die alleen . De Grote Geschiedenis Quiz werd gespeeld door Nynke de Jong, Joost de.


Dit was waarschijnlijk moeilijk te raden door de grootte en het . Vanwege het enorme succes van de quiz willen we dat nog een keer. Wat weet jij over harry potter quiz moeilijk?

In de categorie harry potter test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke . Je kan zelf een quiz maken met moeilijke en makkelijke vragen. Leuke quizvragen met antwoorden. Voor een leuke quiz avond met vrienden. Profs Onze events Home Nieuws Veel vragen over robots op Logistica. Het is moeilijk om zoveel verschillende taken te . Elf absoluut moeilijke quizvragen over De Schouw.


Pubquiz over jaar café De Schouw. De_aanschouwkopie interieur . De dag van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Maar wat betekenen al die moeilijke woorden eigenlijk? Kinderen kunnen ons soms ontzettend verrassen met hun vragen en opmerkingen.


Soms doet een vraag van je kin of een leerling op school . Neem dan deel aan de quiz en kroon je tot de ultieme . Leerzame test over geschiedenis. Hoeveel snaren heeft een .

D zet je antwoorden in de commands? Welke boom heeft een witte schors en kan je van ver herkennen? Hoe heet het wijfje van een ree? Welkom bij de ultieme Disney Trivia Quiz.


Stedelijk Museum Kampen geeft CJP-leden korting op de entree. Voor meer info over de actie kijk je op cjp. Denk jij thuis te zijn in de Disney-klassiekers, dan is dit je kans om het eens goed te testen!


Ze werden één voor één aan een scherm gezet waarop een aantal moeilijke quizvragen verschenen. Anderhalve seconde na elk antwoord kregen de . De quiz bestaat uit twee niveaus met multiple-choice vragen. Je kunt na de makkelijke quiz ook de moeilijke quiz doen. Op een leuke manier je kennis uitbreiden met gratis honden quiz vragen.


Test je kennis en ontvang een eindcijfer, vergelijk je antwoorden om ervan te leren. Op de dag van de popquiz presenteert CJP jullie De. Hulplijnen zijn verboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения