maandag 24 december 2018

Leuke restaurants utrecht 2018

Voor alles rondom aan- en verkoop, huur en verhuur van horeca. Gespecialiseerd in pachten van horeca. Gelegen in een woonzone aanpalend aan een industriezone en een sportpark. Horecamakelaar Adri Kas uit Breda heeft al ruim jaar ervaring in de horecamakelaardij.


Leuke restaurants utrecht 2018

Voor verkoop, aankoop en taxatie van horecabedrijven! Te Koop : Prachtige Horecazaak op idylische locatie gelegen langs het Kanaal van Beverlo te Lommel. Horeca Advies Zuid BV - Onafhankelijk en dynamisch adviescentrum voor horeca ondernemers,.


Koningin Emmaplein Den Haag. Aangeboden door VDS Horeca Makelaar. Horecabedrijf overnemen - hotel, restaurant of cafe? Regio Dendermonde-Zele - Bistro - Tearoom over te nemen. Te koop Prachtige brasserie met mogelijkheid tot woonst en ruim tuinterras in de omgeving van . VDS horeca makelaar adviseert u bij de koop , of verkoop van een restaurant, cafe, strandpaviljoen.


Leuke restaurants utrecht 2018

Pand is eventueel ook te koop. Beschrijving: Restaurant aan de Fnidsen te Alkmaar. Riante horecazaak aan het Leidseplein te Amsterdam. Stad: Amsterdam Centrum. Wilt u een object aanbieden of bent u juist op zoek?


Bekijk het aanbod van Horecahuis Limburg, of neem contact op voor een persoonlijk (advies)gesprek. Het grootste aanbod voor een horeca in Antwerpen (verkoop) vind je op Immoweb. Bruggeman Bedrijfsmakelaardij heeft diverse interessante horeca, recreatiebedrijven,. Te koop cafetaria onroerend goe exploitatie en inventaris met ruim terras,.


Vrij op te leveren horecapand centrumlocatie met café-restaurant, keuken, zaal en . Aan de poort van het centrum van Utrecht gelegen aan de geliefde Burgemeester Reigerstraat bieden wij deze mooie locatie aan. Te huur aangeboden casco horeca ruimte gelegen in de Poelestraat en aan de nieuw te ontwikkelen Nieuwe Markt Zuid Zijde. Het te huur aangebodene omvat . Hieronder een overzicht van HORECA zaken die te koop worden aangeboden op Overnamemarkt. Lang gevestigde koffiebar en gezonde eetcafé.


Prime high street-locatie. Perfect voor een paar om te bedienen. Zelfs wanneer u artikelen zoekt om uw horecazaak te decoreren, kunt u bij onze horeca groothandel terecht. U selecteert gemakkelijk de categorie van uw . CMC Bedrijfsmakelaars heeft een groot aanbod horeca te koop en te huur in de regio Ede Veenendaal. Bekijk ons aanbod horecapanden te huur en te koop . Tonny Freriks Horeca -makelaars bemiddelt in de aan- en verkoop van horecabedrijven.


Leuke restaurants utrecht 2018

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van huurcontracten, . Koop of Verkoop te koop horeca op Marktplaats. Blader hieronder door ons actuele aanbod horeca objecten in Haarlem en omgeving. Deze hebben we zowel te koop als te huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения