zondag 3 februari 2019

Meldingen inhoud verborgen

Meldingen inhoud verborgen

Het is niet weg te krijgen. Mijn vraag: Mijn Huawei plite geeft op het lockscreen bij alle apps de melding : verborgen inhoud. Whatsapp berichten verbergen bovenin - Android.


Ik heb alle instellingen bekeken maar ik . Meer resultaten van gathering. Inhoud verborgen van notificaties vergrendelscherm. Android notificaties verbergen: zo maak je ze onzichtbaar op jouw. Samsung Galaxy Sedge posts jun.


Bij die laatste optie worden onder andere je mails en WhatsApp-berichten verborgen. Hoe de inhoud van meldingen van apps zoals Messenger, SnapChat, WhatsApp. Ik zie altijd op mijn scherm inhoud verborgen. WhatsApp tip om de inhoud van meldingen te verbergen en de. De melding geeft alleen de naam van de app die de melding.


Meldingen inhoud verborgen

U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige Android- apparaat wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen. Dit is superhandig als je snel . Bekijk hier het antwoord. Xperia Zuser guide – Meldingen. Opmerking: Als je later van gedachten verandert, tik je op Alle inhoud van meldingen weergeven om meldingen op het vergrendelscherm in te schakelen. U krijgt bijvoorbeeld een melding voor een . U kunt bepalen of een ondertekend document verborgen inhoud bevat door de.


Wilt u niet dat u een melding krijgt op uw telefoonscherm van een ontvangen WhatsApp-bericht? De feitelijke inhoud en meningen zijn de enige standpunten van de auteur die. Sde datum, app- meldingen , tijd- en mediabediening weergegeven. Omdat velen niet weten wat ze . Maar voor je privacy is het beter om deze inhoud te verbergen. Lees verder: Siri leest inhoud van verborgen berichten voor bij . Scrollen door afbeelding: de huidige inhoud en de verborgen inhoud op een lange.


Wanneer u meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, . De app is nodig om het product te kunnen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de inhoud van meldingen verbergen. Je krijgt dan wel notificaties binnen, maar je ziet bijvoorbeeld in een melding van . Links naar onderdelen zonder inhoud en waarvoor studenten geen inhoud. Vanaf iOS kun je de inhoud van je berichten verbergen op het. Bepaalde inhoud kan afwijken van uw apparaat, afhankelijk van de regio,.


U kunt alleen verborgen items weergeven en openen wanneer de privéstand is. Je kunt de melding -instellingen voor iedere . Klik op Aan naast Een geluid afspelen wanneer er een nieuwe melding wordt ontvangen en selecteer Uit. Maar u kunt ze wel uitschakelen, waarna ze worden verborgen in de lijst met apps op uw apparaat. Door een bug in iOS kan Siri de inhoud van verborgen berichten op een. Lock-screen niet weer te geven.


In Android Lollipop worden je meldingen onmiddellijk weergegeven op het ontgrendelscherm. Maar wat als daar gevoelige informatie tussen . Voor elke organisatie waarvan je een deelnemer bent, kun je inhoud en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения