maandag 14 september 2015

Chatting apps

Bel- en chatvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht. Je bent jaar of ouder en je wil graag een luisterend oor bieden aan kinderen en jongeren . Chatten kan ook, via de chat button op de website: . Openingstijden: dagen per week van tot. Anoniempjeµ, twaalf jaar ou vraagt hoe hij moet tongzoenen.


Een dag uit het leven van de Kindertelefoon.

Dan kun je bellen of chatten met verschillende hulplijnen. De Luisterlijn: telefoon, chat en mail. Bel of chat gratis met de Kindertelefoon. De Kindertelefoon heeft vorig jaar 242.


Via telefoon, chat of. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten.

We zijn er voor iedereen. Maar ben je jonger dan jaar, dan past de Kindertelefoon beter bij . De chatgesprekken duren maximaal minuten om voor zo veel . Kinderen en jongeren bespreken via telefoon en chat anoniem hun problemen en . Door-de-weeks kun je chatten van 11. In het weekend kun je . Op dit moment kan dat 10 . Dat kan per telefoon, chat of op . Als je dat niet durft, of als een vervelende gebeurtenis juist is gekomen door iemand in jouw omgeving, kun . De kindertelefoon verandert . Ook vertellen zij nooit iets door aan anderen. Ook is er heel veel informatie te vinden op de website . UTRECHT (ANP) - Kinderen voelen zich beter als zij hun problemen via de chat hebben besproken met hulpverleners van de Kindertelefoon.


Nu kost een telefoontje naar de Kindertelefoon met de vaste telefoon geen gel maar met de mobiele telefoon wel. Wil je met iemand praten over je problemen thuis, op school, met vrienden of andere zaken, bel of chat met de kindertelefoon. Vrijwilligersorganisatie. Je kunt met ons bellen en chatten of een .

Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot,dan kun je bellenof chatten met de Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de . Kijk op de website Tienermoeders en chat met een hulpverlener. Of kijk eens op de websites van Mind your own life, Internethulpverlening en Hoe zit dat.


Je chat met een vrijwilliger van de Kindertelefoon die minimaal jaar oud is. Als jij of iemand die je kent wordt mishandeld of misbruikt, dan kun je ook bellen of chatten met de Kindertelefoon. Je hoeft je naam niet te zeggen maar je kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения