maandag 28 september 2015

Quizvragen grappige raadsels

Quizvragen grappige raadsels

Raadsels met oplossingen en antwoorden. Daarnaast hebben we ook grappige en leuke raadseltjes. Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden.


Quizvragen grappige raadsels

Voor het vinden van de oplossing van een . Quizvragen met antwoorden en raadsels. Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels. Logisch Grappige raadsels ultimatebrainfood. Sommige raadsels zijn zo moeilijk dat je je brein erover kan breken.


Die noemen wij dan ook niet voor niets breinbrekers! Als je een uitdaging zoekt zijn . Welk paard zie je nooit overdag? Leuke quizvragen en raadsels ! Welke woord bevat alle letters van het. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas. Doordenk raadsels logische raadsels en puzzels - rdzl.


Ik zoek nog meer van dit soort raadsels. Ik wil hiermee met paar mensen zo een speurtocht organiseren (a is links, b is rechts, enz enz) voor de . Test je logisch inzicht aan de hand van leuke probleempjes! Je krijgt meerkeuzevragen, en als je ze allemaal beantwoord hebt, krijg je . Moeilijke raadsels middelmatige moeilijke makkelijke raadsels grappige. We proberen zoveel mogelijk raadsels te verzamelen en geordend bij elkaar te zetten op deze website. Stel je eigen natuurkunde quiz samen!


De leukste grappige raadsels van het internet verzameld. Quiz questions, you can find the nicest quiz questions. Meer raadsels van Squla? Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig.


Weet jij het antwoord op deze leuke en grappige raadsels ? Vind allerlei leuke vragen. Breinbrekers Hier ziet u enkele raadsels. Allerlei quizvragen voor kinderen – voor kids. Ik heb geprobeerd niet zomaar een handvol bekende raadsels te verzamelen, maar heb me gericht op raadsels die iets Wiskundigs hebben. Vraag: Het zit op een paard en het heeft spijt?


Antwoord: Een raadsel ! Een website vol quizvragen , cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения