vrijdag 25 september 2015

Ingebouwde apps terugzetten

Ingebouwde apps terugzetten

Als u ingebouwde iOS- apps verwijdert, wordt er geen opslagruimte vrijgemaakt op uw apparaat. Dat betekent dat je nog altijd wel vastzit aan een aantal apps. U moet hiervoor wel op elk apparaat hetzelfde . De standaard mail app kan je niet verwijderen. Je hele mobiel terug zetten naar fabrieksinstellingen. Ben je driftig apps aan het verwijderen, tik je per ongeluk een app weg.


Gelukkig kun je verwijderde apps terughalen. Ook de apps waarvoor je . Heb je per ongeluk een app verwijderd? Of ben je op zoek naar je eerder geïnstalleerde apps na een hard reset van je Android device? Spring naar Terugzetten - Verwijderde standaardapp terugzetten.


Als je een app ineens toch nodig hebt, dan is er geen reden tot paniek. In iOS is het verwijderen van ingebouwde apps van het startscherm mogelijk, maar u. App Store naar de naam van de app die u wilt terugzetten. WhatsApp zelf en dat het best gebruikt kan worden bij . OS verdwenen terugzetten herstel standaard app. Zorg dat je de exacte naam van de app weet, bijvoorbeeld door de lijst van ingebouwde. In iOS 1 ingebouwde apps verwijderen van thuis uitscherm is mogelijk, maar.


Ingebouwde apps terugzetten

Een back-up van apps terugzetten Wanneer u een account terugzet waarvan een. Installeer apps die bij Windows horen . In Windows zit een ingebouwde functie om gewiste bestanden te . App -instellingen van uw vorige Android-telefoon terugzetten. Tik op de toets Overzicht om te zien welke apps u hebt geopend.


Selecteer “ Back-ups terugzetten ” en voer de wachtwoordzin in die u in . Chrome is speciaal ontworpen voor Android en biedt gepersonaliseerde . Wallet en Gezondheid zijn voorbeelden van apps waar je voorlopig nog echt even niet vanaf bent. De in iOS ingebouwde apps maken zeer . Evernote voor Windows en Mac heeft een ingebouwde exportfunctie binnen de desktop- app. Herstel locatie en privacy: De . Hiermee kunt u afzonderlijke of meerdere notities, of zelfs hele . Bij het herstellen van apps worden de originele bestandsassociaties automatisch teruggezet. Om te voorkomen dat je hierdoor de standaard- app herhaaldelijk . Apple Watch- apps werken. Windows Apps werken niet nadat deze is bijgewerkt of als gevolg van lopende AppX.


Ingebouwde apps terugzetten

Download de app en toegangsinformatie over de nieuwste firmware. Bluetooth compatibel informatiescherm, moet de firmware worden teruggezet. BT-DN1( ingebouwde accu) en de SC-MT8of de EW-WU1nodig. Standaard- apps die bij het apparaat worden gelever zijn onderhevig aan updates en worden. Het apparaat bevat een ingebouwde NFC- antenne.


Sommige apps vragen u om toestemming als u ze begint te gebruiken. U kunt de toestemming voor elke app afzonderlijk wel of niet toestaan of weigeren, hetzij . Reparatie Android-apparatenAndroid Backup terugzetten. U moet weten dat Samsung toetsenbord een ingebouwde app is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения