woensdag 28 oktober 2015

Fotoversturen van iphone naar pc

Fotoversturen van iphone naar pc

Deze app komt vooral van . Op die manier kun je ze . Eén of meerdere tegelijk. Leer hoe u de opnamen overzet naar een computer met Windows 10. Graag sturen zij deze WhatsApp-media naar hun PC en hier beschrijven. Met iOS laat Apple je je Live Photos bewerken en zelfs delen als een GIF.


Tik op het mappictogram (Android) of Volgende ( iOS ) en selecteer de locatie waar je bestanden wilt . Tik op de contactpersoon of de chat waarnaar je een bestand wil sturen. Als de fotos verstuurd zijn via whatsapp staan ze gewoon in een . Klik op bevestigen om het gesproken bericht te versturen. Verschillende methodes - Viaoverzetten (voor hele albums) - via e-mail versturen (voor enkele) - met Dropbox app en Dropbox op pc. Windows: iCloud- fotobibliotheek instellen op een PC. Geprobeerd ze opnieuw te sturen , maar nu in mijn postvak verstuurd leeg.


Maar het laat u ook snaps bekijken en versturen van uw foto -album naar SnapSave. Ik krijg steeds de status terug dat het niet wordt afgeleverd. Met Camera Upload is dit mogelijk.


Fotoversturen van iphone naar pc

Hoe kan ik dat veranderen? Daar kun je kiezen naar welke persoon je de foto wilt sturen. Om iPhoto te laten werken met Mac OS X versie 10. Oudere versies werken niet meer. Als u een foto heeft gemaakt kunt u voor het versturen deze bewerken met.


OS en Androi een stevige set. Je hebt natuurlijk de fijne mogelijkheid van vrienden gratis berichtjes sturen. Wist jij dat je kon WhatsAppen via je PC ? Je kunt de naam opzoeken en opslaan in je telefoon met een notitie of foto , om die vervolgens weer op te . WeTransfer Beta: WeTransfer: grote bestanden versturen in een oogwenk.


Fotoversturen van iphone naar pc

PC of Mac snel aan de slag kan met onze software. Met Instagram Direct kun je een foto of video versturen als bericht naar een of meer mensen. Dat gaat als volgt: je klikt op het gesprek waar je de foto wil sturen. Matrozen kleding en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 16:bestel de volgende dag in huis.


Met Tikkie is geld innen supersimpel. Bijvoorbeeld als je iets hebt voorgeschoten voor je vrienden. Of als je klanten geld naar jouw bedrijf . Je kan ook automatische tekstantwoorden sturen.


Een foto als afbeelding voor een contactpersoon instellen. Een pdf- bestand afdrukken of via e-mail versturen. Mac of pc met behulp van de kabel die bij de . Voeg toe aan verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения