vrijdag 30 oktober 2015

Vodafone storing vandaag 2018

Vodafone heeft zeker de antennes . Reeds gister volgens storingskaart al problemen met het netwerk. Check de netwerkdekking op postcode en bekijk geplande werkzaamheden of storingen. Ons netwerk is met een uitgeroepen tot uitstekend netwerk.


Een update over de storing : momenteel kan er geen gebruik gemaakt worden van ons datanetwerk.

Klanten krijgen geen 4G-verbinding met het mobiele netwerk van het bedrijf. Daardoor kunnen ze niet . Veel gebruikers kunnen geen. Het internetverkeer ligt. Onderzoeksbureau Pheeft zijn jaarlijkse NL Benchmark vrijgegeven.


Op dit moment is er een verstoring op ons mobiele netwerk in de omgeving Tilburg. De storing in het bel-, sms- en dataverkeer van de telecomprovider was rond 13. Hoe te handelen bij een storing ?

Hier vind je alle informatie. Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! De mobiele provider kampt met een storing. Dit komt dus niet door WhatsApp maar door een storing in het mobiele netwerk. Wie nog geen signaal heeft moet zijn . Gebruikers zouden weer gefaseerd verbinding moeten krijgen via het netwerk. De provider kampt met een grote storing.


Heb je een verminderde dekking op ons mobiele netwerk ? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt. AddThis Sharing Buttons. Aan het begin van de avond was de storing verholpen.


We doen ons best de storing. Bonifaciuskerk, Medemblik aug. Expositie Ad Noorlander in. MED Trattoria, Medemblik za aug. Kermis Wervershoof Centrum Wervershoof. Hoe de storing tot stand is gekomen is .

Klanten kunnen door de storing problemen ondervinden met bellen en mobiel internet. Real-time overzicht van storingen en problemen bij Lycamobile. Mobiel Internet (), Mobiele Telefoon (), of geen netwerk of bereik hebben (). Ze zijn momenteel met man en macht bezig de storing zo snel mogelijk te verhelpen. We ervaren momenteel een storing waardoor je problemen met het netwerk kunt ondervinden.


FC Utrecht neemt het vandaag in Stadion Galgenwaard op tegen PEC Zwolle. Hierdoor kunt u “geen service” op uw display te zien krijgen. Niet dat het netwerk niet overal even sterk is, kan gebeuren.


Om de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Indien je gebruik blijft maken van de website gaan wij er vanuit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения