woensdag 21 oktober 2015

Kleuren iphone xr

Wauw, wat een vrolijke bedoeling is het bij Apple. Wat weten we nog meer van . Die laatste zou twee nieuwe kleuren krijgen. Ze gaan wel ten koste van bestaande kleuren op de instapper van Apple. Dat zijn opvallend veel kleuren voor . Dankzij het prachtige kleurenbereik van het lcd-beeldscherm geniet je ultiem van jouw favoriete . Deze twee kleuren zullen de huidige koraal en blauwe kleur gaan vervangen. Dan is er bij lancering nog de vraag: is die er . Bestel alvast vanaf 19.


Daardoor zie je die natuurgetrouwe kleuren helemaal van de ene rand tot de andere. De matte aluminium rand vormt een mooi contrast met de glimmende, . Koop uw APPLE IPHONE - XR -128GB-BLACK aan de beste prijs, gratis geleverd en service. Liever een andere kleur of meer opslagcapaciteit nodig? Nu verkrijgbaar met abonnement! Dat is nu mogelijk bij T-Mobile!


Het toestel is in maar liefst zes kleuren verschenen . Apple meer verwacht van de XR dan van de slechts in drie kleuren verkrijgbare XS. ABionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. Kies een Kleur of Opslagruimte. Bijvoorbeeld om heel simpel prive en zakelijke gesprekken gescheiden te . Voor 16:uur besteld? Dezelfde dag gratis verzonden of ophalen in de winkel.


Kleuren iphone xr

Hoesje is echt super , dun , goede grip en mooie kleur. Betere bescherming, Comfortabele grip, Stoer ontwerp, hetzelfde dunne gevoel! Selecteer hieronder kleur. Plus nog een ruime keuze aan kleuren ook.


Lees en bekijk hier alle informatie over de nieuwe voordeligere telefoon van Apple. Het Retina display is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Aan de achterkant van . Pad een helder scherm met veel detail en prachtige kleuren.


Kleuren iphone xr

De tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения