maandag 26 september 2016

Big herregistratie fysiotherapie

Big herregistratie fysiotherapie

U kunt zich herregistreren als u voldoet aan de werkervaringseis . U volgt dan een vastgesteld scholingstraject voor de kernvaardigheden van uw beroep als fysiotherapeut. De BIG - herregistratie is van groot belang voor alle fysiotherapeuten. Het CIBG is het uitvoeringsorgaan van de wet BIG.


We horen graag waar fysiotherapeuten tegenaan lopen bij herregistratie in het BIG. U moet de cursus big her-registatie fysiotherapie volgen als u niet aan de eisen voor her-registratie voldoet. De cursus BIG her-registratie. Bijvoorbeeld artsen en fysiotherapeuten. Zorgverleners met een registratie in een wettelijk erkend specialistenregister hoeven zich niet te . Niet helemaal hetzelfde maar ben momenteel bezig mijn herregistratie.


Als je de EVC procedure met succes afrondt, dan krijg je naast de EVC rapportage een Periodiek Registratie Certificaat (PRC). Dit zijn de beroepen apotheker, arts, fysiotherapeut , gezondheidszorgpsycholoog, . FYGO uitzenden, payrollen voor de fysiotherapeut. BIG verpleegkundigen en fysiotherapeuten. BIG - registratie betekent dat u mag werken binnen het beroep waarvoor u bent. Om voor herregistratie in aanmerking te komen, moet een.


Big herregistratie fysiotherapie

BIG -register herregistreren als verpleegkundige. Deze site geeft geen Big -registraties af, voor big registraties kunt u kijken op:. Als Gipsverbandmeester zijn wemeestal niet puur als verpleegkundige of fysiotherapeut werkzaam. Je kunt daarom bij de werkervaringseis . De Wet BIG staat trouwens voor: Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. BIG registratie : Zorgverleners . Vanaf die datum is de . In het besluit Jeugdwet wordt uitgegaan van registratie in artikel Wet BIG of registratie in het.


Bij een vergelijkbare exercitie bij de groep fysiotherapeuten , verlos- en. Basisartsen opgepast: BIG - herregistratie komt eraan. Ben je werkzaam als apotheker, arts, fysiotherapeut , . Fysiotherapeuten zijn artikel BIG geregistreerd. Om in aanmerking te komen voor inschrijving of voor herregistratie in het.


Herregistratie op basis van scholing (Periodiek Registratie Certificaat). Eisen BIG - herregistratie definitief aangepast voor alle promovendi. Apothekers, artsen, fysiotherapeuten , gezondheidszorgpsychologen, . Door de vijfjaarlijkse herregistratie wordt deze bevoegdheid gewaarborgd. Verpleegkundigen hadden tot . Registratie in het kwaliteitsregister is (nog) op vrijwillige basis, dit in tegenstelling tot andere Big -geregistreerde beroepen zoals fysiotherapeut , ergotherapeut of . Regeling periodieke registratie Wet BIG.


Bekijk ons aanbod voor GZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения