woensdag 21 september 2016

Eurojackpot trekking

Iedere vrijdagavond is er een trekking in Helsinki (Finland). De volgende trekking is Vrijdag augustus . De uitslag is kort na de trekking ook online te . De minimale jackpot bij elke trekking bedraagt miljoen euro. Voor maar €doe je mee!


Na de trekking wordt per prijscategorie het aantal winnaars en de gewonnen.

Koop loten online, nieuws, winnaars en trekkingen van de Euroloterij Belgie. Elke vrijdagavond is er een trekking van Eurojackpot. Deze vindt plaats in Helsinki (Finland). Zes loterijen deden toen mee, nl. In totaal doen er negen . Tot korting met Actiecode Eurojackpot.


Hier vind je officiele tweets van de Eurojackpot. Eurojackpot – de naam zegt het al – is niet alleen een Nederlandse loterij.

Ons webcare team is te bereiken via . Speen nu eenmalig mee met een actie of couponcode. De tickets kun je nu ook online . Bekijk wanneer de eerstvolgende trekking. De trekkingen van de Europjackpot vinden iedere vrijdag plaats.


De Lotto heeft een nieuw kansspel: De Eurojackpot. De kosten bedragen € 1- of ontvang tot aan bij deelname van meerdere trekkingen. Toentertijd deden er zes landen mee: Slovenië, Estlan Finlan Denemarken én Nederland.


Er is elke vrijdag een trekking. Jackpot tussen miljoen € en miljoen €. Er doen inmiddels zestien landen . Ook vorige maand viel een grote prijs in Ridderkerk. Toen won een inwoner de Hoofdprijs van miljoen euro netto bij de april- trekking van . Zij ondersteunen goede doelen die zich bezighouden met Cultuur, . Bij de trekking op vrijdagavond worden alle prijswinnaars per categorie bekendgemaakt.


Wanneer de jackpot niet valt zal bij elke trekking de jackpot stijgen tot een . Een geluksvogel uit Nieuwegein heeft 623. Het spel werkt als volgt.

De eerste trekking vond plaats op maart . Dit wordt gedaan op vrijdagavond in Helsinki. Amiamo sperimentare ma. Op deze manier kan de jackpot snel heel erg hoog oplopen tot tientallen miljoenen.


De maximale jackpot is miljoen euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения