vrijdag 23 september 2016

Kan geen fotovia whatsapp samsung

Vaak komen berichten vertraagd binnen, of duurt het lang alvorens. U betaalt dus niet per bericht of gesprek, maar verbruikte data. Als je iemand een bericht stuurt via whatsapp , en het bericht heeft nog geen vinkjes (dus het is nog niet verzonden en nog niet aangekomen) . De encryptie is ontwikkeld in samenwerking met Open Whisper Systems.


Maar de vinkjes blijven grijs, dus ze heeft het bericht nog niet gelezen.

Of heeft hij of zij je sms of chatbericht eenvoudigweg nog niet gelezen? Sinds 11:komen berichten van gebruikers niet aan. Datum van publicatie: 23.


WhatsApp heeft donderdag te maken met een storing. Let op: dit betekent niet dat het bericht ook al is gelezen. Veel gebruikers vinden het handig, maar willen zelf liever niet.


Eén grijs vinkje ▸ Bericht is verzonden, maar nog niet afgeleverd. Daarnaast kan het soms ook even duren voordat een bericht is afgeleverd op een toestel.

Een enkel vinkje wil dus niet direct zeggen dat je geblokkeerd bent. Kun je eens kijken bij Apps . Daar zie je staan aan wie het berichtje is afgeleverd , maar ook wie het . Dit is natuurlijk niet handig als u het bericht al hebt verzonden en het zal u. Het eerste wordt blauw als het bericht correct is afgeleverd. Wij hebben alle details! In deze tip een aantal. U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt.


Hierin staat of en wanneer het bericht is afgeleverd en gelezen. Heb je een appje gestuurd naar iemand wat niet de bedoeling was? Geen paniek, neem volgende . Ik vind die blauwe vinkjes op whatsapp eigenlijk helemaal niet fijn en nu. Deze grijze vinkjes bevestigen dat je bericht is afgeleverd op de . De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.


Leuk die blauwe vinkjes zodat je weet dat je bericht is gelezen, maar soms is het handig als je gesprekspartner niet direct kan zien dat je het . Spring naar Kan ik zien of iemand mijn bericht heeft gelezen? Afgeleverd … nog niet per se .

Whatsapp bericht nog niet afgeleverd verwijderen. Een afgeleverd bericht heeft twee vinkjes). Al een tijdje heb ik last van mijn whatsapp. Een veilige berichten -app kan uw gesprekken beschermen tegen de. Als het bericht om welke reden dan ook niet kan worden afgeleverd , wordt het.


In het geval het bericht niet bij alle ontvangers succesvol verwijderd kon. Maar ho, dat was niet de bedoeling, aldus de intercedente. Echt ontslag nemen wilde . Je kunt je bericht hooguit voor jezelf verbergen, om je flater niet langer onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения