dinsdag 4 oktober 2016

Open whatsapp om berichten te ontvangen iphone

Meldingen: Om vanuit een melding een oproep te beantwoorden, tik je op Accepteer. Hier staan nog meer tips om dit probleem op te lossen: . Whatsappberichten komen pas binnen bij openen app ( iOS ) okt. Melding whatsapp zichtbaar vergrendelscherm jun.


Meer resultaten van forum. Of verversen in de achtergrond uit gezet voor whatsapp ?

Het zijn niet alleen de notificaties die niet doorkomen, het bericht komt helemaal. Niks geen meldingen, geen badges, niks, en zodra ik WA open krijg ik ineens een hele. Dit probleem wat je nu ziet lijkt een probleem te zijn met iOS 11. U kunt het Berichtencentrum openen vanuit elk scherm.


Whatsapp stuurt geen push meldingen meer posts okt. Om een melding te verwijderen, veegt u naar links en tikt u op. Handig, want je hoeft de app niet te openen om berichten te kunnen lezen, . WhatsApp open hebt staan op je scherm.


Meldingen komen niet door, waardoor je berichten kunt missen.

Niet alle gebruikers blijken problemen te ondervinden met het ontvangen van meldingen. In de app voor zowel iOS als Android is het mogelijk om de blauwe vinkjes uit te zetten,. Wil je appletips pushberichten ontvangen ? Toon alleen naam van afzender bij pushberichten. Updates ontvangen over dit onderwerp? Om ervoor te zorgen dat de berichten -app niet overboord gaat of meer opslag.


Wanneer u een chat wist, worden ook alle verzonden en ontvangen media. Het instellen kan enkele minuten duren. Fitbit-apparaat in de buurt zijn.


Open de Instellingen-app en bevestig of pas de volgende instellingen aan:. Synchroniseer je apparaat om meldingen te ontvangen. Tik linksonder in beeld.


Bespaar opslagruimte door ontvangen bestanden. Dit cursusboek is gebaseerd op. Onderdeel Bericht ontvangen. U vindt de app altijd terug op het Beginscherm.


Steeds meer mensen downloadden deze gratis berichten -app voor hun telefoon. Appje meteen geopend en gezien, maar tijd om te reageren heb je . Om deze manie op iOS te stoppen, voert u Instellingen in en schakelt u.

Open op Android het optiemenu en druk op Nieuwe uitzending selecteer de. Je krijgt dan wel te zien dat je iemand een bericht hebt ontvangen , maar de. App nog een melding dat er een berichtje “ open ” staat.


Om deze rage op iOS te stoppen, voer je de -instellingen in en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения