dinsdag 16 mei 2017

Apple mail bijlage als bestand

Apple mail bijlage als bestand

Hiermee kun je bijlagen tot GB . In plaats daarvan krijg je een icoon met het bestandsformaat en naam te zien. Als je een bijlage (zoals een pdf-document van één pagina of een afbeelding) . Ook als ik mail met bijlagen ontvang lijkt er weinig regelmaat in te zitten. Andere keren zie ik wel een bestandssymbool en kan ik kiezen om het te. Als ik een PDF verstuur via mail (of een foto) dan wordt die altijd volledig. Sleep nu de mail die je wil meesturen als bijlage in het gedeelte . Druk op de zijwaartse pijl totdat Voeg bijlage toe verschijnt.


Apple mail bijlage als bestand

Wanneer je een bijlage toevoegt, bijvoorbeeld een foto of een document,. Bijlagen openen en downloaden in Gmail. Goedenavon Ik moest mail naar Gemeente Rotterdam sturen met bijlage. Heb dit gedaan met de paperclip en mail zo verstuurd.


Er wordt nu een mail aangemaakt met het bestand als bijlage. Als je iOS of nieuwer gebruikt kun je afbeeldingsbestanden als bijlage. De bijlage heet winmail. U doet dit door deze personen een directe koppeling naar het document in de cloud te sturen of door het document als e- mailbijlage te verzenden. Erg handig als je grafische bestanden of een Keynote presentatie wil doorsturen.


Het opslaan van een bijlage gaat als volgt:. Je kunt je e- mail bijlage ook versturen via WeTransfer of Dropbox. Gmail is het mogelijk om een link in je bericht op te nemen naar een bestand in resp.


Bijvoorbeeld de bijlage meesturen als zip- bestand , dat meestal wel . Dé manier om grote bestanden over te brengen via mail. Mac gebruikers met Yosemite zullen de bijlage zien zoals ze gewend zijn: als bijlage. Er zijn restricties verbonden aan de grootte van een bijlage in een e- mail. Dit heeft te maken met de restricties op de inkomende mailservers.


Apple mail bijlage als bestand

GB per bijlage , die uit . U kunt ook de Touch ID- sensor voor identiteitscontrole gebruiken als u Apple Pay gebruikt om. De iPad is geschikt voor Microsoft Exchange en de meeste populaire e- mail -, contact - en. Via iCloud ofkunt u gegevens en bestanden uitwisselen tussen de iPad en . Mail programma van Apple en. Als u de voor uw werk vaak documenten verzendt als bijlage , kunt u het gedrag van het e- mailpictogram wijzigen naar Bijvoegen aan e- mail. Bent u een Apple gebruiker of handelt u de e- mail af via een web Applicatie.


Om een bestand te bewerken of opslaan, moet je een andere app gebruiken. Vervolgens krijg je vergelijkbare opties als hiernaast - dat hangt ervan af . Hier kies je welke app je wilt gebruiken om het bestand te openen. Lees in dit artikel wat het precies inhoudt. De eerste en meeste populaire is de iPad van Apple.


Daarna voer je dezelfde gegevens als van je e- mailaccount op je PC. PDF- bestand en dat als bijlage naar je iPad te e-mailen. Als ik Telfort webmail open op de iPad IOS dan is er geen mogelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения