maandag 29 mei 2017

Management cursus horeca

De Horeca Ondernemer Manager runt de zaak of begint een eigen horeca onderneming. Deze mbo opleiding levert de handvatten om dit tot een succes te. Deze zijn zowel voor het horecapersoneel als de eigenaren en het management. Gedurende het jaar organiseren KHN en Horeca Maatwerk cursussen , workshops en traingen door heel Nederland. Zo kun je in een (halve) dag je kennis op . Financiële Administratie en Financieel Management , Personeel en Organisatie, Wetten, Belastingen en . Naast wettelijk verplichte cursussen en examens, zoals Sociale Hygiëne, bieden we horecaondernemers en horecamedewerkers diverse aanvullende en . De cursus HOV Horeca Ondernemer bestaat uit modules.


Management cursus horeca

Volg de cursus leidinggeven en ontwikkel je eigen leiderschapsstijl! Ben je leidinggevende of Leermeester in de Horeca en wil je jezelf graag verder. Bekijk alle opleidingen.


Professionele 2-daagse training voor horecamedewerkers en -bedrijven. De praktijkgerichte cursus AOV Horeca is voor iedereen die goed voorbereid een horecabedrijf wil beginnen of als bedrijfsleider in de horeca wil werken. Wil je horeca manager worden? Ontdek of dit beroep bij je past.


Management cursus horeca

Zoeken naar en vergelijken van opleidingen, cursussen en trainingen voor Horeca bij diverse opleidingsaanbieders en. Lees meer over de niveau opleidingen in de horeca (BOL) bij het Deltion College. Behaal je diploma in of jaar. Je runt je eigen horecabedrijf of je bent leidinggevende in het bedrijf van een andere eigenaar. En is gastvrijheid echt iets voor jou?


Kies dan een opleiding in de horeca en zorg elke. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen. Natuurlijk krijg je ook managementlessen.


De app en coaching is bedoeld voor medewerkers in de horeca en retail. Ook voor mensen met een managementfunctie of specialisatie zoals barista of. Bij het afnemen van een cursus krijgt de cursist standard maand gratis de app met.


Opleiding met perspectieven: - Theorie - Beroepsvaardigheden - Talen - Stage. Ben jij gastvrij en cool bij stress? Check dan hier je horeca opleiding mbo: Manager ondernemer . Cursussen rond Horeca en voeding. In deze rubriek krijg je vakexpertise aangeboden rond horeca , voeding en dranken.


Management cursus horeca

Als brancheorganisatie doet Koninklijke Horeca Nederland (KHN) alvast. Van korte cursus tot volledig HBO. Bedrijfseconomie HBO Lerarenopleiding Engels, Nederlands, Wiskunde HBO Toerisme HBO Facility management HBO Office. De Hotel Management opleiding die jou in tot jaar klaarstoomt voor een. Veel uitdaging, veel afwisseling en een goede kans op een baan in de wereld van gastvrijheid en vakmanschap.


De vakdocenten die je begeleiden tijdens een horeca cursus beschikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения