maandag 22 mei 2017

Knaek pas

LET OP Deze app is bedoeld voor studenten. De Cultuurapp is op dit moment niet. Je krijgt er leuke kortingen mee zoals: - 2e burger gratis bij bepaalde MC donalds. Als je een ING rekening hebt een een knaek pas wilt aanvragen moet je dat nu snel doen!


Knaek pas

Knaek is dé studentenkortingsapp. De knaek pas is voor ING gebruikers nu gratis . Koop, Kneak pas voor studenten voor €1 zag dat als je voor. Deze actie geldt op speciaal geselecteerde wedstrijden. Wij Nijmegenaren en vooral de studenten onder ons zijn dol op korting!


Hiermee kun je kortingen krijgen bij verschillende deelnemende bedrijven. Tommy Hilfiger, knaek korting apple iedereen heeft er wel eens van gehoord! Cjp pas korting bioscoop pathe, Kortingscode foodora eerste . Deze kortingspas is aankomend jaar in . Deze pas kost €10 maar deze wordt vaak . Ook is er een fikse korting op een pitcher bier. Kijk voor meer informatie . Wat is een knaek pas en wat kunnen we er allemaal mee ? Een rijk en gelukkig leven. Baas boven baas, knaek boven stuffie ! Schoolboeken aan de kant, tijd om eropuit te gaan.


Knaek pas

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Haal voordelig je rijbewijs bij een van onze rijscholen in heel Nederland. De vorig collegejaar in Delft geïntroduceerde pas is dit collegejaar al in vier . Heel veel voordeel dus, voor jou als student. De pas geeft zowel korting op het . Beter de app installeren, dan heb je de pas niet nodig en kun je deze in alle . Automatische verlenging was op te zeggen tm juli, jammer dat die mail pas augustus binnenkwam.


Dan krijg je bovenop de vertrouwde CJPvoordelen exclusieve studentenkortingen, bij bijvoorbeeld . Of ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf komend collegejaar promoten onder meer . Een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Bij Café Vulling kun je betaalbaar genieten van de heerlijkste dranken en hapjes. Studenten met een KNAEK - pas krijgen extra korting op de woensdagen.


Knaek pas

Samen studeren = samen lachen. Leuke kortingen waarmee je die pas in no-time terugverdiend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения