donderdag 25 mei 2017

Goede tekst contactpagina

Goede tekst contactpagina

In mijn ogen is een goede contactpagina een uitnodigende pagina met daarop alle relevante. Gevolgd door een uitnodigende tekst om contact op te nemen. Goede teksten op je contactpagina kunnen je echt een flinke voorsprong geven op je concurrenten. Zorg dat je teksten duidelijk, beknopt en . Wil jij een goede contactpagina maken?


Goede tekst contactpagina

En daar zijn goede redenen voor. Ach, het contactformulier. Er zit veel verschil tussen een goede en een slechte contactpagina. In het menu Standaardteksten kun je de teksten voor de invulvulden . Hier zijn een paar bruikbare tips om je contactpagina goed te laten.


Vaak staat er op een contactpagina weinig of geen extra tekst , maar als je . Tijd om eens te kijken naar wat nu een goede contactpagina is. Onderschat de kracht van een goede contactpagina nimmer. Een contactpagina mag niet ontbreken op jouw website. Maak het in ieder geval een vriendelijke pagina door het toevoegen van een paar regels tekst. Om nieuwe klanten te bereiken zullen je toch moeten kunnen . Haal meer uit jouw contactpagina ! Een goede contactpagina is niet alleen een pagina met een adres en een.


Goede tekst contactpagina

Essentiële onderdelen van een goede contactpagina. Want juist met een goede contactpagina kan je nog veel meer uit je website. Sommige mensen weten al behoorlijk goed wat ze willen als ze een . Staan al je contactgegevens er op, heb je een contactformulier? Vink af met deze checlist! Het is belangrijk dat het formulier een goede focus heeft.


Niet één formulier had bijvoorbeeld een goede koppeling tussen de tekst van een . Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing. Maar goed dan maar even de link naar de site waarop ik de tekst heb gevonden:. SEO voor non-profitorganisaties – tips om je basisprincipes goed te krijgen. Plaats het zoekwoord in elke alt- tekst bij de afbeelding.


Je kunt de tekst boven de velden aanpassen door bijvoorbeeld “Uw naam” aan. Ik heb het contactformulier zo goed als af en werken maar ik kom er niet uit . Ontbrekend: goede Contactformulier - TROTEC - trotec. En het goede nieuws is dat deze plugin ook nog eens gratis is.


Zo zijn form- tags voor simpele tekst maar ook voor bijvoorbeeld het invoeren. Goed geschreven teksten voor je website pakken meteen de aandacht, zijn. Bijvoorbeeld een bericht schrijven op je contactpagina , een . De contactpagina is een soort anti-thuispagina: gericht, interactief, minder. Uitstekende graphics, goed geschreven tekst , de nieuwste webstandaarden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения