maandag 22 mei 2017

Kindertelefoon nummer anoniem

De kindertelefoon is er voor iedereen tot jaar die in vertrouwen wil praten. Het landelijk telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar zeven locaties verspreid over het land. Het contact is altijd anoniem. Ook vertellen wij nooit iets door aan anderen.


Kindertelefoon nummer anoniem

Bellen met onze telefonische hulpdienst kan anoniem , dag en nacht, alle dagen. Dit wordt via ons systeem automatisch gedaan, dus je blijft gewoon anoniem. Tanneke Wigersma Acht dagen met Engel . Het is toegankelijk en anoniem. Zit je ergens mee en je wilt er met iemand anoniem over praten?


Vind jij het belangrijk dat kinderen en jongeren in vertrouwen en anoniem kunnen praten over wat . Neem voor hulp ( anoniem ) contact op met Veilig Thuis. Doe altijd aangifte van . Je mag ook altijd bellen of chatten met de Kindertelefoon. Dat kan anoniem , je hoeft je naam niet te zeggen. Kijk ook eens op de website van Veilig Thuis.


Als je gepest wordt of een ander probleem hebt waar je met niemand over kunt praten, kun je terecht bij de Kindertelefoon. Ik leg dan de werkwijze van die organisatie uit en geef het telefoonnummer. Het nummer is : -Als je belt is het gratis. Jouw gesprek met de kindertelefoon blijft volledig anoniem. Je hoeft niet je naam te vertellen en ook het telefoonnummer waar je mee belt blijft geheim.


Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem , dag en nacht en. Kinderen en jongeren bespreken via telefoon en chat anoniem hun problemen en. U mag Veilig Thuis altijd ( anoniem ) bellen en uw zorgen delen als het gaat om. De website geeft tips en adviezen, telefoonnummers van hulpverleners en links naar. Die het belangrijk vinden dat kinderen en jongeren in vertrouwen en anoniem kunnen praten.


Kindertelefoon nummer anoniem

Dat de kindertelefoon ook online enorm actief is, weet lang niet…. Als jij of iemand die je kent wordt mishandeld of misbruikt, dan kun . Contact is vertrouwelijk, anoniem en gratis. Blijf er niet alleen mee rondlopen.


Er zijn mensen die je verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij de Kindertelefoon. Kindertelefoon Landelijk telefoonnetwerk voor kinderen dat gratis en anoniem kan worden gebeld om . Groep kreeg dinsdag mei een gastles over de kindertelefoon.


Je nummer komt niet in beeld en je hoeft je naam niet te zeggen als je dat niet wilt. Anoniem betekent dat jij jouw echte naam niet aan ons hoeft te vertellen. Wij hebben geen caller I dus wij zien jouw telefoonnummer ook niet. Geef je graag ondersteuning, advies, . De Luisterlijn is per telefoon, chat en e-mail. Je kunt je hart luchten.


Bel of chat gratis met de Kindertelefoon. In elke school hangt wel ergens een poster met het nummer van de Kindertelefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения