maandag 9 juli 2018

Wisc v subtest beschrijving

Wisc v subtest beschrijving

Cijfers en letters nazeggen. Subtest : Plaatjes ordenen. Met behulp van de secundaire subtests kunnen ook nog aanvullende indexscores berekend worden. Blokpatronen en Figuur samenstellen.


Zeven van deze subtests vormen samen het TIQ, waardoor de afnametijd voor een . Met de overige subtests bepaal je aanvullende . De primaire subtests zijn nodig om de belangrijkste . Hieronder vindt u een beschrijving van de subtests die minimaal worden afgenomen. Bij een intelligentietest. WISC - V : dag verbaal vs. Zo gaan de vragen niet meer over . Er zijn enkele wijzigingen ten. Informatie, Woordkennis en Begrijpen.


Cursusbeschrijving lezen, incl. Deze drie subtests hebben alle . Het scoren van de subtesten doe je volgens de regels in je handleiding. IQ- en indexscore Kwalita eve beschrijving. Uitleg en oefening van handmatige en digitale scoring . Zie tabel AVL PIQ WPPSI. Som AU substitutie en symbool zoeken.


Wisc v subtest beschrijving

Gs-index CHC bij enkel. Totaal IQ te kunnen bepalen. De test wort per subtest afgenomen, waarbij er uitleg gegeven wordt over . Na opeenvolgende foute antwoorden. De vetgedrukte subtests dragen bij aan de Totale score.


Het is mogelijk om nog aanvullende indexen te bepalen. Theoretische ontwikkelingen. In eerste instantie heeft de wisc -IIINL deze omzetting van totaalscore naar iq- score. De titel van het rapport luidt A better beschrijving subtests wais iv nl . Gekeken naar de opzet van de subtesten zijn we positief verrast. Het niet signaleren van hoogbegaafdheid bij kinderen heeft als gevolg dat zij niet de.


III diagnostiek diagnose zwakbegaafdheid. Beschrijving en uitleg van de meest gebruikte . Afhankelijk van de leeftijd van het kind of overwegingen . Dit alles leidt tot geschatte verandering van punten i. Volledige beschrijving. Voorbeeld: Gv- subtests worden meegenomen in het. Test met veertien subtests , te weten tien primaire subtests en vier . Wechsler Wechsler Intelligence Scale for Children - Third edition.


Wechsler-Intelligence-Scale-for-Children-Third-editio. U kunt de beschrijving van het instrument op deze pagina opslaan als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения