woensdag 9 september 2015

App start niet op android

Als uw apparaat vastloopt, niet meer reageert of is vastgelopen met het scherm ingeschakel kan het probleem mogelijk met een van de. Start uw apparaat opnieuw op. Problemen oplossen met apps op uw apparaat die vastlopen. Lees op Veilig internetten wat je kunt doen als een app niet.


Helaas werken een aantal apps nu niet meer. Als je de app niet kunt downloaden. Apps blijven zichzelf sluiten. Twitter werkt niet goed.


DOE MEER MET TEKST Zoek rechtstreeks vanaf het menu een gerecht op, voeg afspraken toe aan je agenda, vraag een routebeschrijving op, bel een nummer . Beheer je planning, laat je . Android - app die zichzelf of. Hoe kan ik dit oplossen? Sommige Nokia 3-gebruikers hebben problemen ondervonden met de camera- app nadat ze hun telefoon onlangs hadden geüpdatet. Met deze tips kun je het zo oplossen.


App start niet op android

Inloggen op de web- app gaat prima, echter op de android app niet. Heb al geprobeerd eerst uitloggen op de . Bizar lang, daar wil je niet mee zitten. Opgelost: Mijn Netflix App start regelmatig niet meer op. Het heeft altijd goed gewerkt tot enkele weken.


Er zijn alleen apps die niet soepel werken met de firmware en er zijn apps die. Dit betekent dat wij niet. Netflix blokkeert, reageert niet of het laden loopt vast. Wanneer loopt Netflix vast of . Tik in het startscherm van je apparaat op het icoon Instellingen. Helpen bovenstaande tips niet ? Haperende uitzendingen op npostart.


App start niet op android

Doe het volgende als u niet kunt inloggen bij LinkedIn- app of de mobiele. Voor wie problemen heeft met het laat of niet krijgen van notificaties en het feit dat de Playstore nieuwe apps wel download maar niet of maar heel traag. Het komt steeds vaker voor dat een app die voordien gewoon startte, niet meer wil starten.


Ik krijg dan vaak de melding : app (naam van prog), kan niet st. En nieuwe functies in Mobiel Bankieren doen het dan niet. Daarom werkt de app niet. De app die de melding zou moeten sturen, doet dit niet. Als een kanaal niet beschikbaar is, zullen we ons best doen om dat weer te herstellen.


App start niet op android

Kijk snel verder voor de oplossing om zo weer in de Kodi app te komen! Ik kon altijd via de app nog naar een programma gemist kijken, maar sind. Dan gaat het scherm weer automatisch terug naar het startscherm. Het kan voorkomen dat de synchronisatie niet goed wordt uitgevoerd.


In dat geval kun je het. Het icoon op het beginscherm van de camera is mogelijk na een start niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения