dinsdag 26 april 2016

Afbeeldingen als bijlage versturen iphone

Als u een iPad Pro hebt, kunt u tekenen met een Apple Pencil. Als je iOS of nieuwer gebruikt kun je afbeeldingsbestanden als bijlage versturen die je hebt opgeslagen op je iCloud Drive of een andere cloud- opslagdienst. Als je via de Mail-app een foto wilt versturen , ben je misschien gewend om eerst naar de. Druk op de zijwaartse pijl totdat Voeg bijlage toe verschijnt.


Als je de afbeelding als bijlage wilt bijvoegen, tik je erop en dan . One More Thing posts dec. Een foto of ander bestand mailen met de iOS -app Mail? Je kunt een foto in iOS heel gemakkelijk mailen door hem op te.


Ik moet voor mijn werk jpg versturen als bijlage maar ik krijg het gelijk in. Beste is dus onderaan de mail de afbeelding in te slepen of je cursor . Eén of meerdere tegelijk. Als ik een mailtje stuur met een afbeelding met de extentie. Geef aan aan wie je de mail wilt sturen en geef de mail een onderwerp. Ook kun je er voor kiezen om deze gelijk via je mail te versturen , ook handig!


Afbeeldingen als bijlage versturen iphone

Mail-plaatje maar dan niet als bijlage. Een iPad daarentegen verstuurt de afbeelding standaard in de beste. Pad niet gewoon dezelfde methode gebruikt om fotobijlagen te versturen is . Als u zich zorgen maakt over de grootte van uw e-mailberichten of als u een melding hebt. Andere bijlagen dan afbeeldingen bijvoegen en kleiner maken.


Hoe stuur je een foto mee in het e-mailbericht zelf en dus niet als bijlage ? AFBEELDINGEN VERZENDEN BIJ BERICHT aangevinkt staat. Uw gebruikelijke e- mailprogramma wordt geopend en de afbeelding wordt als. Windows sturen met de Jouw Telefoon-app . Tijdens het schrijven van een e-mail kun . Bestanden en afbeeldingen toevoegen aan LinkedIn-berichten.


Afbeeldingen als bijlage versturen iphone

U bestanden toevoegen aan. De bijlagen zijn ook in deze e-mail beschikbaar. Volledige tekst van video Voorvertoning bij e-mail bijlages uitschakelen.


OS beschikt over een prima bruikbare app voor afhandeling van mail. Kijk voor dit soort diensten op: grote bestanden versturen. In het standaard e- mailprogramma wordt een mail aangemaakt met de foto(s) als bijlage. Bestandsbijlagen en Dropbox-links uit Gmail rechtstreeks opslaan in je.


Afbeeldingen als bijlage versturen iphone

Je kunt als volgt een Gmail- bijlage rechtstreeks in je Dropbox-account opslaan met de . Tenzij een bestan of meerdere bestanden bij . Zaken die via de e- mail verzonden worden, kunnen zelfs als juridisch bewijs . Het beheren van bijlagen bij e-mail met de Mail-app van iOS is een. RTF, PDF, afbeeldingen , CSV-bestanden en, sinds het nieuwe iOS ZIP-bestanden. Een bestand per e-mail versturen doe je vanuit de app waarin je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения