woensdag 27 april 2016

Vtech little love 3 in 1 poppenwagen poppenwagen

Vtech little love 3 in 1 poppenwagen poppenwagen

Beleef speelplezier met de poppenwagen , het eetstoeltje of het . Te gebruiken als loopwagen, bedje of eetstoel. De wagen heeft meer dan 90 . Dé interactieve pop die praat en reageert op jouw stem! De baby zal vragen om met haar te praten. Praat en ze zal je nazeggen!


Vtech little love 3 in 1 poppenwagen poppenwagen

Met schattige babyzinnen . Verzorg je pop en neem haar mee op ontdekkingsreis in de 3-in-poppenwagen. Je kunt hem gebruiken als poppenwagen , eetstoeltje of bedje. Plaats je (los verkrijgbare) pop in . Leer letters, tellen, kleuren. De poppenwagen kan veranderd worden in een bedje. De kinderwagen kan ook in een ha.


Je tovert hem in een één twee drie weer om. Verander in een poppenwagen , eetstoeltje of bedje. Je kindje kan er achter leren lopen. Daarnaast kan de poppenwagen ook omgebouwd als eetstoeltje en.


Bezoek onze winkels in Paal, . KENMERKEN: Met de interactieve toetsen leert je kleintje tellen of luisteren . Laten we gaan wandelen! Merk: Vtech Serie: Little love. Doelgroep: Meisjes Eigenschap: manieren om te spelen, leren en ontdekken! Lekker wandelen met je pop in deze . Bent u opzoek naar Vtech little love - in poppenwagen ? Bestel simpel online bij de webshop van Kidizoom. Houten poppenwagen Little Angel white.


De goedkoopste prijs € 39. Internet-toys Bestel nu bij Internet-toys. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Veelzijdige poppenwagen boordevol activiteiten! Out of stock Onbekende levertijd.


Leuke, interactieve buggy van vtech , nog in prima staat en inclusief de doos. Little love - in poppenwagen van het merk Vtech is beschikbaar bij Multi Bazar voor de prijs van €39. Buggy, eetstoel en bedje in 1. Met meer dan verrassende . Het bekijken en downloaden van deze Niet gecategoriseerd handleiding is geheel gratis. Poppenwagen Dolls Room in 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения