maandag 11 april 2016

Herenkapper breda

Herenkapsalon de Jong is al meer dan jaar dé herenkapper in Breda. Tino heeft jaar knipervaring en heeft jarenlang kapsalon Picasso in Breda gerund. Is zijn interesse uitgegaan naar het authentieke herenkappersvak en is hij . Na jaar op een geweldige plek te hebben gezeten aan de Graaf Hendrik III Laan 1wordt het tijd voor iets nieuws. Een eigen plek met een inrichting naar . Simon Says is dé herenkapper voor stijlvol Breda.


Met een interessant boek en een heerlijke kop koffie geknipt worden? Al meer dan jaar een begrip in Breda! Barbier Breda en Kapsalon Breda in 1! Alleen maar topstylisten!


Even lekker relaxen bij de kapper ? Het Knipcafé is een kapperszaak in Breda - Zuid. Wij knippen dames, heren en kinderen in een ontspannen sfeertje, en . Lang, kort of heel kort. Kapper in Breda Centrum, Breda. Ben je op zoek naar een kapper in Breda met net wat meer luxe?


Overzicht van kappers en kapsalons in regio Breda , Noord-Brabant. Herenkapper , dameskapper, kinderkapper, thuiskapper of barber. Hier kun je online reserveren voor barbershop breda en herenkapper breda.


We werken zonder afspraak en zijn vaak open in de avonduren. De kapsalon in Breda voor hem en haar. Services: Knippen, Kleuren, permanent, föhnen.


Herenkapper breda

Een tijd geleden plaatsen we een oproepje met daarin de vraag wie de állerbeste kapper in Breda is. Jullie reageerden massaal, maar twee . Wij zij een moderne dames- en herenkapsalon gevestigd in Ulvenhout ( Breda ). CHELHAIRSTYLIST IS WEER AANWEZIG OP JANUARI. Cosmo Hairstyling Breda.


Maak nu een afspraak bij deze kapper ! Bij onze kapper in Breda kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Als Keune ambassadeur zijn wij de kleurspecialist in de regio Breda , we vertellen je . Na beide ruim jaar ervaring kwamen wij op deze leuke plek in Breda terecht waar wij met alle energie, passie en plezier zijn begonnen aan deze uitdaging. Wij bieden service, aandacht en vakmanschap. Welkom bij MOOI HAAR, dé kapsalon van Breda.


Herenkapper breda

Op zoek naar een goede herenkapper ? Bij ons kun je terecht voor knippen, kleuren, stylen, een . U vindt ons in Breda Hoge Vught. Big Barber is gevestigd aan de Weerijssingel in Breda. Stap binnen in jouw wereld: Stoer, modern en mannelijk.


Dit is niet de klassieke barbershop waar je . Daarom werken we zo graag met Keune, zij begrijpen dat wij als kapper de persoon bij uitstek zijn om de true beauty van degene in onze stoel naar voren te. Zondag en maandag gesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения